دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۰
مصرف بیش از حد گوجه فرنگی می‌تواند منجر به آلرژی غذایی شود و روی دستگاه تنفس تاثیر منفی بگذارد .

به گزارش آوای خزر، گوجه فرنگی مزایای سلامتی زیادی از جمله بهبود سلامت قلب، جوان سازی پوست و تقویت متابولیسم بدن را داراست. با این حال، اگر به مقدار زیاد خورده شود، باعث عوارض جانبی خاصی برای بدن می‌شود. این موارد شامل اسهال، مشکلات کلیوی و درد‌های بدن است.

اسهال

گوجه فرنگی خام مستعد آلودگی سالمونلا است که باعث اسهال می‌شود. کسانی که از عدم تحمل گوجه فرنگی رنج می‌برند بیشتر در معرض خطر هستند.

سنگ کلیه

خوردن گوجه فرنگی به مقدار زیاد می‌تواند باعث تشکیل سنگ کلیه شود. از آنجا که گوجه فرنگی سرشار از اگزالات و کلسیم است، در صورت مصرف مقادیر زیاد این مواد مغذی به راحتی تجزیه نمی‌شود. مواد مغذی اضافی سپس در بدن جمع می‌شوند و احتمالاً منجر به تشکیل سنگ کلیه می‌شوند.

درد مفاصل

تورم و درد مفاصل عوارض جانبی رایج در مصرف بیش از حد گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی سرشار از سولانین است که ترکیبی است که کلسیم را در بافت‌ها ایجاد می‌کند. مقادیر بیش از حد آن باعث التهاب و درد‌های بدن می‌شود.

رفلاکس اسید

گوجه فرنگی همچنین سرشار از اسید سیتریک و مالیک است. هنگامی که این مواد بیش از حد در معده جمع بشوند، در بدن ترکیباتی تشکیل می‌شود که باعث سوزش قلب یا ریفلاکس اسید می‌شود، زیرا این مواد به اسید معده که برای تجزیه مواد غذایی استفاده می‌شود، افزوده می‌شود. افرادی که از استرس گوارشی یا بیماری ریفلاکس معده رنج می‌برند، باید از خوردن زیاد گوجه فرنگی خودداری کنند.

تغییر رنگ پوست

لیکوپن رنگدانه ایست که در گوجه فرنگی، انواع توت‌ها و سایر میوه‌ها یافت می‌شود. سلامت قلب را بهبود می‌بخشد و در برابر سرطان قلبی و عروقی نقش محافظت کننده دارد. هنگامی که گوجه فرنگی به میزان زیاد مصرف شود، مقادیر زیادی لیکوپن وارد بدن می‌شود که ممکن است باعث تغییر رنگ پوست شود.

عکس العمل‌های آلرژیتیک

گوجه فرنگی همچنین سرشار از هیستامین‌ها است، ترکیباتی که سیگنال‌های سیستم ایمنی بدن را برای حمله به تهدیدات خارجی فعال می‌کنند. مصرف مواد غذایی سرشار از این ترکیب منجر به ایجاد بثورات می‌شود و باعث بروز واکنش‌های آلرژیک می‌شود. برای کسانی که حساسیت دارند، ممکن است دچار علائمی مانند عطسه، تورم زبان، دهان و صورت و حتی سوزش گلو و تنگی نفس شوند.

مسمومیت

برگ‌های گوجه فرنگی برای بدن سمی است. مصرف آن منجر به تحریک شدید گلو و دهان، استفراغ، سرگیجه، اسهال، سردرد، اسپاسم خفیف و حتی مرگ برای کسانی که به گوجه فرنگی حساسیت دارند، می‌شود.

 

انتهای پیام/2000

برچسب ها: گوجه فرنگی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار