دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۶
رئیس هیئت مدیره انجمن وارد کنندگان سم و کود: حدود ۴۰ درصد از سمومی که در کشاورزی استفاده می‌شود پرخطر است که باید جلوی آن گرفته شود.
به گزارش آوای خزر،آقای سید مهدی حسینی یزدی  افزود:، اما می‌بینیم مجوز‌های لازم هم برای واردات وهم برای تولید این آفت کش‌ها صادر می‌شود که این اشتباه است.
وی با بیان اینکه ۲۷ هزار تن سم برای محصولات کشاورزی در کشور مصرف می‌شود گفت: از این رقم ۲۵ درصد وارد می‌شود که از این میزان ۷ تا ۸ درصد سمومی هستند که تولید آن درداخل صرفه اقتصادی ندارد.
وی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد از سموم وارداتی، آفت کش‌های جدید هستند گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که واردات سموم نسل جدید به ۴۰ درصد برسد.
وی افزود: اگر بخواهیم جلوی استفاده از سموم پرخطر گرفته شود، تمام مصرف کنندگان و مردم غذای سالم تری خواهند داشت.
آقای حسینی یزدی گفت: یا خود سم و یا اقدام کشاورز در خصوص استفاده از آفت کش پر خطر محسوب می‌شوند.
وی یزدی با اشاره به اینکه برخی سموم مربوط به شرکت‌های مادر در دنیاست افزود: اگر ما بتوانیم بعد از دوره مالکیت فکری (پتنت) این سموم را وارد و یا تولید کنیم اقدام مناسبی خواهد بود.
رئیس انجمن وارد کنندگان سم و کود گفت: بعضی مواقع، فناوری ما اجازه تولید سموم نسل جدید را نمی‌دهد.
وی با تقسیم بندی سموم کشاورزی به چهار دسته پر خطر، نیمه خطر، پر مصرف و کم مصرف افزود: سموم کم مصرف، آفت کش‌هایی هستند که سمیت (دُز) آن پایین و دوره استفاده آن سه روز و باقی مانده آن درحد صفر است که باید از این سم استفاده شود.
آقای حسینی یزدی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد از سموم استفاده شده، پر خطر است گفت: کشاورزان باید در استفاده از این سم برای محصول توجهات لازم را داشته باشند و اگر دوره آن ۱۴ روزه است، آن را رعایت کنند، اما این دوره، رعایت نمی‌شود.
رئیس انجمن تولید کنندگان سم و کود افزود: به عنوان مثال در بعضی مواقع خیار استفاده شده از سوی هم وطنان مزه سم می‌دهد که علت آن استفاده از سم‌های پرخطر است.
وی گفت: باید برای صیفی جات از سموم کم خطر استفاده شود در حالی که این گونه نیست.
آقای حسینی یزدی تصریح کرد: بار‌ها به مسئولان اعلام شده که وارد کنندگان می‌توانند کنترل و میزانی برای استفاده از سموم باشند.
وی با بیان اینکه موضوع استفاده از سم‌های پرخطر به سازمان حفظ نباتات انتقال داده شده است افزود: اخیراً این سازمان ورود چند قلم از سموم پرخطر را ممنوع کرده است.
آقای حسینی یزدی با تاکید بر ایجاد رقابت میان کشاورزان برای استفاده درست از سموم گفت: میزان سموم ثبت شده در کشور بسیار پایین است و باید این میزان افزایش یافته و از آفت کش‌های جدید استفاده شود.
وی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد از سموم، کم خطر و نسل جدی هستند افزود: این میزان باید به ۴۰ درصد افزایش یابد.
 
 
انتهای پیام/2000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: