به گزارش آوای خزر از ساری، ذکریا اشک‌پور به خبرنگاران گفت: در ساعت ۲۰:۲۴ دقیقه امشب ۲۶ دی‌ماه خبری از وقوع انفجار در تعدادی از واحدهای تجاری و مسکونی چالوس به مرکز پیام غرب مازندران اعلام شد.

وی افزود: پس از دریافت گزارشات اولیه، تیم‌های اورژانس از چالوس و نوشهر به محل حادثه در “پالوجده” چالوس اعزام شدند. در این حادثه که علت آن توسط کارشناسان در دست بررسی است؛انفجار سبب تخریب منازل و بناهای تجاری اطراف و مصدومیت ۶ نفر شده است.

سخنگوی اورژانس مازندران بیان کرد: مصدومین که ۲ خانم ۳۷ و ۶۸ ساله، آقای ۲۵ ساله و ۲ دختربچه ۱۱ و ۱۲ ساله و یک پسربچه ۵ ساله بودند؛ توسط تیم‌های اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه پیش‌بیمارستانی به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شدند.

وی درباره وضعیت ۶ مصدوم حادثه به خبرنگار آوای خزر گفت: مصدوم، یک خانم ۳۷ ساله دچار سوختگی ۵۰ درصد شده، و حال بقیه مصدومان خوب است.

انفجار چند واحد مسکونی و تجاری در چالوس 6 مصدوم برجای گذاشت + تصاویر

انفجار چند واحد مسکونی و تجاری در چالوس 6 مصدوم برجای گذاشت + تصاویر

انفجار چند واحد مسکونی و تجاری در چالوس 6 مصدوم برجای گذاشت + تصاویر

اخبار مازندران

انتهای پیام/ ۱۰۰۱