به گزارش آوای خزر از ساری، صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان و دختران دانش آموز مدارس مختلف استان، زنگ انقلاب نواخته شد  شد تا آغازی باشد بر برنامه های دهه فجر ۹۸. 

در این مراسم، علیرضا سعدی پور مدیرکل جدید آموزش و پرورش مازندران در برنامه “زنگ انقلاب” که در مدرسه دخترانه کار و دانش ابتکار ساری برگزار شد با درود و سلام به فجرآفرینان و معمار و معیار انقلاب، این روز را به دانش آموزان و مدیران حاضر به ویژه نماینده ولی فقیه و استاندار مازندران تبریک گفت.

وی بیان کرد: امروز رسالت آموزش و پرورش تربیت انسانهای دلسوز، دین مدار، ولایتمدار و وطن دوست در طراز انقلاب اسلامی و براساس اهداف راهبردی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اظهار امیدواری کرد که سند تحول بنیادین با همکاری و همیاری و مشارکت مسوولان محترم و دستگاههای اجرایی ساری و جاری شود.

سعدی پور با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: آموزش و پرورش در اجرای بیانیه گام دوم به تولید علم و دانش، فناوری و استفاده از توان بالای جوانان برای رسیدن به اهداف عالیه و پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی پیگیر امور خواهد بود.

اخبار مازندران
انتهای پیام/ ۱۰۰۱