دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳
ظریف وزیر خارجه کشورمان جمعه شب گفت: در صورتی که اروپا به تعهدات برجامی خود عمل کند، ایران نیز از روند کاهش تعهدات خود نسبت به توافق هسته‌ای باز خواهد گشت.

 به گزارش آوای خزر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ تصریح کرد: ایران تصمیم خواهد گرفت که آیا اقدامات اروپا در خصوص تعهدات برجامی، برای کاهش و یا بازگشت ما به این تعهدات کافی است یا نه.  

ظریف افزود: اگر اروپا منافع اقتصادی ایران را تامین کند، تهران مایل خواهد بود به سمت تعهدات توافق هسته‌ای سال 2015 باز گردد.  

وزیر امورخارجه ایران بار دیگر تاکید کرد: ایران آماده است متناسب با کارهایی که اروپا انجام می‌دهد، اقدامات خود را در زمینه برجام کند و یا معکوس کند.  

وی گفت: ایران تصمیم خواهد گرفت که آیا اقدامات اروپا در این خصوص، برای کند یا معکوس کردن برخی از اقدامات کافی است یا نه.  

ظریف گفت، ما در مورد امور خیریه صحبت نمی‌کنیم بلکه در باره حقوق مردم ایران برای دریافت مزایای اقتصادی سخن می‌گوییم.  

وی افزود: ایران به دلیل تحریم‌های آمریکا صدماتی زیادی دیده‌ است اما اگر اروپا قدم‌های معناداری بردارد ما نیز اقدامات انجام شده را بازخواهیم گرداند.  

خبرگزاری آسوشیتدپرس شامگاه روز جمعه نوشت: انتظار می‌رود که محمد جواد ظریف در حاشیه نشست امنیتی مونیخ با «هایکو ماس» وزیر امورخارجه آلمان در مورد احیای توافق هسته‌ای برجام گفت‌وگو کند. 

آمریکا پس از خروج از توافق هسته‌ای، دیگر اعضای این توافق بین‌المللی را تحت فشار قرار داده تا مانند این کشور از برجام خارج شوند اما با این وجود ماس گفت که آلمان مخالف راهبرد سیاست فشار حداکثری علیه ایران است.

وی افزود: ما به طور جدی به مسیر خود در خاورمیانه مبنی بر کاهش تنش به جای افزایش فشار ادامه خواهیم داد.  

ظریف نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران بار دیگر تاکید کرد: ‌همه اقدامات کاهش تعهدات در برنامه هسته‌ای که در چند ماه گذشته صورت گرفته قابل برگشت است به شرط اینکه اروپا قدم‌های معقول و منطقی بردارد.  

محمد جواد ظریف که برای شرکت درکنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر کرده است، در حاشیه این نشست دیدارهای متعددی با مقامات دیگر کشورها انجام داده و پیرامون مسائل مختلف بحث و تبادل نظر کرده است.  

ظریف صبح جمعه با جاستین ترودو نخست وزیر کانادا،  «فرانسوا فیلیپ شامپانی» همتای کانادایی خود دیدار و دوطرف درباره روابط دو جانبه و مسائل مورد علاقه رایزنی کردند.  

وزیر امورخارجه کشورمان همچنین با گروه الدرز (ریش سفیدان - مقامات بلند پایه سابق سازمان ملل متحد) هم در حاشیه نشست کنفرانس امنیتی مونیخ گفت‌وگو کرد.  

دیدار با وزیرخارجه فنلاند و واتیکان از دیگر دیدارهای وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ بود.  

پنجاه‌ و ششمین کنفرانس امنیتی مونیخ که روز جمعه با حضور مقامات بلند پایه از جمله رهبران 35 کشور آغاز شد تا یکشنبه ادامه خواهد داشت.  

«فرانک والتر اشتاین‌مایر» به عنوان اولین سخنران این نشست هشدار داد که جنگ قدرت سه کشور آمریکا، روسیه و چین، دنیا را به مکان نا امنی تبدیل کرده‌ است. 

اشتاین‌مایر از سیاست‌های این سه کشور برای فاصله گرفتن از رویکرد چند جانبه گرایی انتقاد کرد و به طور ویژه به شعار دونالد ترامپ مبنی بر «آمریکا را دوباره عالی کن» تاخت.  

وی به کنایه گفت که آمریکا تلاش می‌کند تا با هزینه شرکا و همسایگانش مسیر عالی شدن را طی کند.  

رئیس جمهوری آلمان در این اجلاس سه روزه که با عنوان غرب بدون محتوا در حال برگزاری است، از این که دولت ترامپ به عنوان نزدیک‌ترین متحد برلین با رویکرد جامعه جهانی مخالفت می‌کند، به شدت انتقاد کرد. 

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها