دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱
روزانه پنج هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده سطوح و اشیاء در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید و توزیع می‌شود.

به گزارش آوای خزر، اصغر عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، گفت: روزانه به‌طور متوسط پنج هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده سطوح و اشیاء در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید و توزیع می‌شود.

وی ادمه داد: به دنبال شیوع ویروس کرونا در برخی استان‌های و شهرهای کشور و نیاز مبرم به محصولات ضدعفونی‌کننده به‌منظور پیشگیری از شیوع این ویروس به همت مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز و با همکاری اساتید و شرکت‌های دانش‌بنیان محلول ضدعفونی‌کننده سطوح و اشیاء در دانشگاه تولید شد.

عسگری افزود: این محلول ضدعفونی‌کننده سطوح به همت و همکاری اساتید دانشکده شیمی و سه شرکت دانش‌بنیان مسقر در مرکز رشد دانشگاه تولید شده است.
وی با اشاره به امکان تولید روزانه حدود پنج هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده سطوح و اشیاء در دانشگاه تبریز اظهار داشت: در صورت تأمین مواد اولیه این محصول، این دانشگاه آمادگی تولید روزانه ۱۰ هزار لیتر از این مایع را دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اشاره به کیفیت مطلوب محصول تولیدشده در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز افزود: این محصول بعد از آزمایش‌های دقیق در آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی و زیر نظر اساتید مجرب و با هماهنگی اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی تولید شده است.


انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار