دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۷۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
ماهی تیلاپیا به دلیل سازگاری در محیط های آبی مختلف از اهمیت تجاری خوبی در سراسر جهان برخوردار است.

به گزارش آوای خزر، ماهی تیلاپیا به دلیل همه‌چیزخوار بودن یکی از گونه‌های اصطلاحا تهاجمی، شناخته شده و با وجود جثه کوچک، تکثیر آن زیاد است. این ماهی  می تواند در محیط های آبی مختلف با انواع غذا‌های گوناگون پرورش پیدا کند و ممکن است برای برخی از اکوسیستم‌ها مشکل ساز شود (نابودی گونه های مختلف آبزی).”آیا مصرف ماهی تیلاپیا خطرناک است؟”در مجله دلتا به این پرسش پاسخ داده ایم.

ماهی تیلاپیا چیست؟

نوعی ماهی است که منشا آن در رودخانه‌ها و دریاچه‌های آفریقا است. به دلیل سازگاری در محیط های آبی مختلف این ماهی ازاهمیت تجاری خوبی در سراسر جهان برخوردار است. پرورش این ماهی با انواع گونه های غذایی امکان پذیر است و به همین علت این ماهی را اصطلاحا تهاجمی می گویند.

تیلاپیا

تیلاپیا مضر است؟

توانایی رشد و تولید مثل سریع این ماهی باعث شده است تا با انواع اکوسیستم ها خود را وقف دهد. تیلاپیا توانایی شنا در  عمق زیاد را دارد و حتی در آب‌های شور و در شرایط نامطلوب مقاوم است و زنده می ماند. FDA ( سازمان غذا و دارو ) هیچ نوع ماهی تیلاپیا را برای مصرف تأیید نکرده است.

آنچه که این مصرف این ماهی را خطرناک می کند تغییر ژنتیکی  و تغذیه با آنتی بیوتیک است. گزارش‌ها حاکی از پرورش این ماهی در مزارعی است که کود دامی استفاده و موجب افزایش آلودگی تیلاپیلا می شود.

یافتن بهترین تیلاپیا‌ها همیشه ممکن نیست، و با توجه به خطرات مرتبط با آن، بهتر است از خوردن آن خودداری کنید. به شرطی که این ماهی از منابع معتبر خریداری شده باشد.

تیلاپیا

انواع ماهی تیلاپیا

بسته به منطقه، می‌توانید انواع مختلفی از تیلاپیا را پیدا کنید.

  1. سرخوی شمالی (Red snapper)
  2. ماهی خاردار اروپایی (Branzino or Sea Bass)
  3. گربه ماهی (Catfish)
  4. خار ماهی نواری (Striped Bass)

 

برچسب ها: تغذیه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟
آخرین اخبار