به گزارش آوای خزر، ماهی تیلاپیا به دلیل همهچیزخوار بودن یکی از گونههای اصطلاحا تهاجمی، شناخته شده و با وجود جثه کوچک، تکثیر آن زیاد است. این ماهی می تواند در محیط های آبی مختلف با انواع غذاهای گوناگون پرورش پیدا کند و ممکن است برای برخی از اکوسیستمها مشکل ساز شود (نابودی گونه های مختلف آبزی).”آیا مصرف ماهی تیلاپیا خطرناک است؟”در مجله دلتا به این پرسش پاسخ داده ایم.
نوعی ماهی است که منشا آن در رودخانهها و دریاچههای آفریقا است. به دلیل سازگاری در محیط های آبی مختلف این ماهی ازاهمیت تجاری خوبی در سراسر جهان برخوردار است. پرورش این ماهی با انواع گونه های غذایی امکان پذیر است و به همین علت این ماهی را اصطلاحا تهاجمی می گویند.

توانایی رشد و تولید مثل سریع این ماهی باعث شده است تا با انواع اکوسیستم ها خود را وقف دهد. تیلاپیا توانایی شنا در عمق زیاد را دارد و حتی در آبهای شور و در شرایط نامطلوب مقاوم است و زنده می ماند. FDA ( سازمان غذا و دارو ) هیچ نوع ماهی تیلاپیا را برای مصرف تأیید نکرده است.
آنچه که این مصرف این ماهی را خطرناک می کند تغییر ژنتیکی و تغذیه با آنتی بیوتیک است. گزارشها حاکی از پرورش این ماهی در مزارعی است که کود دامی استفاده و موجب افزایش آلودگی تیلاپیلا می شود.
یافتن بهترین تیلاپیاها همیشه ممکن نیست، و با توجه به خطرات مرتبط با آن، بهتر است از خوردن آن خودداری کنید. به شرطی که این ماهی از منابع معتبر خریداری شده باشد.

بسته به منطقه، میتوانید انواع مختلفی از تیلاپیا را پیدا کنید.
انتهای پیام/1005
برچسبها :