دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۸
شیرینی خشک آلمانی از شیرینی‌های خاطره‌انگیز و پرطرفداری است که در نوروز و سایر اعیاد سرو می‌شود.
آوای خزر/ شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی که ترکیه‌ای‌ها به آن قرابیه مارمالادی  می‌گویند، از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها و دسرهای نوروزی با ماندگاری بالا است و با نام شیرینی مربایی نیز شناخته می‌شود.
مواد لازم تهیه شیرینی آلمانی
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد ۶۰۰ گرم
  • مارمالاد یا ژله مغزی به مقدار لازم
  • شیر ۶۰ گرم
  • شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم
  • پودر قند ۱۰۰ گرم
  • روغن جامد ۳۰۰ گرم
  • وانیل مقداری
  • پودر نارگیل و کنجد به مقدار لازم برای تزیین

شیرینی آلمانی یا مشهدی

طرز تهیه شیرینی آلمانی :

  • ابتدا پودر قند را به روغن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  • شربت یا عسل را به روغن همزده‌ اضافه کنید. سپس تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و مواد را تا حدی که یکدست شود هم بزنید.
  • آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا تبدیل به خمیر شود.
  • در این مرحله برای اینکه چسبندگی خمیر برطرف شود آن را داخل نایلون ریخته و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا خنک شود.
  • بعد از این مدت خمیر آماده شده را در داخل نایلون به ضخامت نیم سانت پهن و صاف کنید تا کاملا تمام قسمت های آن یکدست شود. سپس خمیر را با اشکال دلخواه قالب بزنید.
  • شیرینی را با فاصله در قالب چیده و با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فرها این زمان ممکن است تغییر کند زیرا شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.
  • بعد از خنک شدن، مابین شیرینی ها مارمالاد بگذارید. روی شیرینی‎‌ها را با شکلات آب‌شده، نارگیل، کنجد و مغز پسته تزیین کنید. برای چسبیدن مواد به روی شیرینی از عسل گرم استفاده کنید.
انتهای پیام/1005
برچسب ها: آشپزی ، آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار