دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۷
شیرینی میکادو با دستور تهیه آسان و طعمی بی‌نظیر یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و مناسب نوروز است.

آوای خزر: شیرینی میکادو یک از انواع شیرینی‌های مناسب سرو نوروز است که به راحتی در خانه و بدون استفاده از فر می‌توان آن را تهیه کرد.

مواد لازم شیرینی میکادو :

  • آرد قنادی (سفید) سه لیوان
  • آرد نخودچی یک لیوان
  • روغن جامد یک لیوان
  • روغن مایع نصف استکان
  • پودر قند یک و یک‌چهارم لیوان
  • کاکائو دو قاشق پر
  • پودر هل یک قاشق چای‌خوری
  • دارچین یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو :

  • ابتدا آرد قنادی یا آرد سفید را روی حرارت کم گذاشته و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید. مراقب باشید آرد تغییر رنگ ندهد و خیلی تیره نشود.
  • سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و کمی بیشتر از مدت‌زمان ۵ دقیقه تفت دهید.
  • مخلوط آرد و آرد نخودچی را الک کرده و سپس دوباره به تابه‌ای که روی حرارت متوسط قرار دارد بر گردانید.
  • پودر هل، پودر کاکائو و پودر دارچین را اضافه کنید.
  • روغن جامد و روغن مایع و پودر قند را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. اگر سفت بود روغن مایع اضافه کنید تا مواد به غلظتی معمولی برسد.
  • یک ورق نان میکادو را در یک سطح صاف پهن کنید و موادی که آماده کرده‌اید را همان‌طور داغ روی آن بریزید و با یک پالت یا قاشق آن را پخش کنید.
  • سپس ورق بعدی نان میکادو را روی آن بگذارید و فشار دهید تا ورق دوم کاملا به مواد بچسبد.
  • این کار را تا زمانی ادامه دهید تا مواد و نان شما تمام شود. (تعداد لایه‌های شیرینی دلخواه است).
  • در لایه‌ آخر شکلات آب‌شده بریزید و با کمک قاشق آن را صاف کنید.
  • به مدت دو ساعت شیرینی را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بهتر است یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا ورقه‌های میکادو خوب به هم بچسبند.
  • روی شکلات را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید.
  • میکادو را به تکه‌های مساوی تقسیم کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار