دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
 ادویه یکی از پرکاربردترین چاشنی ها در آشپزی ایرانی است. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ادویه های خانگی آشنا کنیم

به گزارش آوای خزر، ادویه یکی از پرکاربردترین چاشنی ها در آشپزی ایرانی است. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ادویه های خانگی آشنا کنیم

 

 ادویه خانگی درست کنید

ادویه پلویی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید).

ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک .

ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه.

ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه .

ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ.

طرز تهیه 13 ادویه پرکاربرد خانگی
طرز تهیه 13 ادویه پرکاربرد خانگی

ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله .

ادویه کوکو سبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .

ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین.

ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است .

ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق .

ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک

ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو .

ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی


انتهای پیام/1005

برچسب ها: ادویه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟
آخرین اخبار