دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۲
سوهان عسلی زعفرانی مرسوم‌ترین نوع سوهان عسلی مجلسی و از ساده‌ترین شیرینی‌ها است که در نوروز سرو می‌شود.
آوای خزر/ یکی از سرگرمی‌های جالب و دل‌نشین در این روزها پخت شیرینی خانگی است. یکی از شیرینی‌های مناسب برای نوروز که در میان‌وعده‌ها نیز همراه با چای سرو می‌شود سوهان عسلی است.

مواد لازم برای سوهان عسلی:

  • خلال بادام ۱۵۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • عسل ۱۵۰ گرم
  • کره آب‌شده ۱۰۰ گرم
  • زعفران ساییده شده ۱ قاشق سوپ خوری

سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی :

  • ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
  • در ظرف مناسبی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکدست شوند.
  • در حین تفت چند بار مواد را هم بزنید تا مواد شکرآب و طلایی شود. سپس بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام‌ها نیز طلایی شوند.
  • زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید زیرا ممکن است روغن آن جدا شود.
  • برای اینکه متوجه شوید سوهان آماده شده است یا خیر، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد سوهان عسلی شما آماده است.
  • در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
  • با یک قاشق، کمی از مواد برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بلافاصله چند عدد خلال پسته روی سوهان‌ها قرار دهید.
  • بعد از سرد شدن با کارد سوهان‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.

سوهان عسلی را می‌توانید با کنجد یا انواع مغز‌ها تهیه کنید. فراموش نکنید که سوهان‌ها باید در ظرف دردار و در یخچال نگهداری شوند تا خیس و چسبنده نشوند.

برای تهیه این شیرینی مجلسی می‌توان از طعم‌های دیگری استفاده کرد. می‌توانید مقداری رنده پوست پرتقال و همچنین کمی آب پرتقال اضافه کنید تا سوهان عسلی پرتقالی داشته باشید یا با لیمو ترش سوهان عسلی لیمویی آماده کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار