به گزارش آوای خزر، سرهنگ علی داداش تبار درتشریح جزئیات این خبر، گفت: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع مواد مخدر توسط ۲ عامل افیونی در شهرستان میاندورود موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این فرماندهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام تحقیقات پلیسی و بررسی میدانی ، موفق به شناسایی این ۲ قاچاقچی مواد مخدر شدند.
سرهنگ داداش تبار، اظهار داشت: در عملیاتی ضربتی متهمان که اهل یکی از استان های همجوار بودند در حین جابجایی مواد مخدر با یک خودروی سواری دستگیر و در بازرسی از خودروی آنان ۲کیلو تریاک کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود با بیان این که متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست: برای مقابله با عاملان افیونی و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی با پلیس همکاری کنند و در صورت اطلاع از فعایت سوداگران مرگ، مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند .
انتهای پیام/۱۰۰۰