دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه در اوج شیوع کرونا با حضور نمایندگان و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا در صحن جلسه علنی و غیرعلنی داشتیم، گفت: پس از آن از سوی مرجع قانونی مقابله با بحران از ادامه جلسات حضوری منع شدیم.

به گزارش آوای خزر، اسدالله عباسی، سخنگوی هیئت رییسه مجلس، صبح امروز (چهارشنبه ۱۳ فروردین) با تشریح اقدامات مجلس در مقابله با بحران کرونا و حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده  گفت:  تاکنون غیر از  جلسه علنی صحن در اسفندماه و  ده ها جلسه کمیسیون که در این مدت برگزار شد، با نمایندگان محترم نیز سه جلسه با استفاده از فناوری دیجیتال و از طریق ارتباط دوسویه داشته ایم که در این جلسات تدابیر مقابله با کرونا و نحوه جبران تبعات اقتصادی آن بررسی شد. همچنین یکشنبه قبل (۱۰ فروردین)  مجلس جلسه غیر علنی داشت.

وی افزود: برای تشکیل جلسات به مشارکت و همکاری برخی از نمایندگان محترم  نیاز است که گاه دریغ می شود.

عباسی با بیان اینکه در اوج شیوع کرونا با حضور نمایندگان و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا در صحن جلسه علنی و غیرعلنی داشتیم، گفت: پس از آن از سوی مرجع قانونی مقابله با بحران از ادامه جلسات حضوری منع شدیم. مسلماً اگر این منع، با نظر تخصصی پزشکی و برای جلوگیری از شیوع بیماری در جامعه صورت نمی گرفت،  هیئت رییسه آن‌ را نمی پذیرفت، چرا که نظر هیئت رییسه از آغاز  بحران تا امروز برگزاری جلسات حضوری بوده است.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: اگر هیئت رییسه این منع را که با هشدار  شیوع بیماری آن هم نه فقط در بین نمایندگان بلکه در بدنه جامعه همراه بود، نادیده می گرفت، آیا می توانستیم از مردم انتظار مراعات داشته باشیم؟

نماینده رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی جلسات  مجلس را با  جلسات دولت مقایسه کرده و گفته اند چرا جلسات هیئت دولت تشکیل شده، اما مجلس تشکیل جلسه نداده است؟ در پاسخ باید گفت که یکشنبه گذشته که دولت جلسه داشت؛ مجلس هم جلسه غیر علنی برگزار کرد و منع ستاد مقابله با کرونا از برگزاری جلسات حضوری مجلس، تا کنون درباره جلسات هیئت دولت مطرح نبوده است.

عباسی افزود: استدلال این ستاد بر این مبنا بود که جلسات هیئت دولت با ۲۰ نفر از تهران و در مقابل جلسات مجلس با ۲۹۰ نفر از سراسر کشور برگزار می شود که هم اجتماع به حساب می آید و هم  جلسات مجلس به دلیل تماس هر یک از  نمایندگان با انبوهی از مردم در استان ها به ویژه در ایام انتخابات متفاوت از جلسات دولت است. متاسفانه تعداد بالای نمایندگان مبتلا به کرونا  نیز بر این استدلال صحه می گذاشت.

سخنگوی هیئت رییسه مجلس با بیان  این که با همه این موانع،  هیئت رییسه  در ایام کرونایی چندین بار در هر  هفته جلسه داشته، گفت: برای تشکیل جلسات مجلس، هیئت رییسه انواع راه حل ها را مورد بررسی قرار داد. اولویت همان طور که گفته شد، جلسه حضوری بود. حتی برای جلسه یکشنبه ۱۰ فروردین تعداد زیادی صندلی به صحن مجلس اضافه و بخش مربوط به تماشاچیان را تجهیز و آماده کردیم تا همکاران با فاصله بنشینند.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها