دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۵۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران اعلام کرد که وقتی روغنی تولید  و فرآیندهای شیمیایی بر روی آن انجام می‌شود،  امکان اینکه گفته شود محصول بدست آمده تراریخته است یا خیر، بسیار کم است.

به گزارش آوای خزر، امیرهوشنگ بیرشک در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه در کشور از چهار نوع روغن آفتابگردان، پالم، سویا و کلزا در تولید روغن نباتی استفاده می شود، گفت: روغن های  آفتابگردان و پالم در تمام دنیا روغن های غیرتراریخته هستند که اکثرا برای تولید روغن های پخت و پز و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرند.

وی ادامه داد: در کشور  دانه سویا  و کلزا کشت می شود که با توجه به سخت گیری های وزارت جهاد کشاورزی، این دانه ها همه به صورت غیرتراریخته هستند و روغنی که از استحصال این دانههای داخلی در کشور تولید می شود نیز همه غیر تراریخته است.

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران با تاکید براینکه روغن سویا و کلزایی که از دانه های کشت داخل تولید می شود، غیرتراریخته هستند، گفت: روغن خام سویایی که از خارج  وارد می شود، حدود ۸۰ درصد  گواهی غیرتراریخته ندارند. اما  نکته مهم و قابل توجه که از سوی مراکز بهداشتی مربوطه نیز اعلام شده این است که  وقتی روغنی تولید  و فرآیندهای شیمیایی بر روی آن انجام می شود، امکان اینکه گفته شود محصول بدست آمده تراریخته است یا خیر، بسیار کم است.

وی با اشاره به اینکه هنوز در هیچ مقاله ای ثابت نشده که محصولات تراریخته مضر هستند و همه صحبت ها در حد ادعاست، اظهار کرد: وزارت بهداشت ما را مکلف کرده است که اگر روغنی تولید کردیم که سویای آن  وارداتی  بود و گواهی تراریخته نیز نداشت، حتما از برچسب تغییرژنتیک یافته بر روی آن محصول تولید شده استفاده شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: تراریخته ، روغن
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار