دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
شنیسل گوشت از غذاهای بین‌المللی است که به دلیل خوشمزه و سادگی در پخت، طرفداران خاص خود را دارد.

آوای خزر/ اگر حتی یکبار مزه شنیسل خانگی را چشیده باشید دیگر به سختی تن به خوردن شنیسل‌‌های آماده خواهید داد. به غذاهایی که در آن‌ها گوشت کوبیده بدون استخوان با آرد سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ شود شنیسل گفته می‌شود.

مواد لازم

  • گوشت راسته گوساله یک کیلوگرم
  • پودر سوخاری یک استکان
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • روغن ۲۰۰ گرم

شنیسل گوشت

طرز تهیه شنیسل گوشت

  • برای تهیه شنیسل گوشت، ابتدا گوشت را در اندازه متوسط خرد کرده و سپس هر قطعه گوشت را بکوبید تا نازک شود.
  • تخم‌مرغ ها را با فلفل و نمک درون ظرفی مناسب هم بزنید.
  • در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  • در این فاصله هر تکه از گوشت را درون پودر سوخاری بغلطانید. سپس برش گوشت را درون تخم مرغ بزنید و مجددا آن را دوباره به پودر سوخاری آغشته کنید.
  • گوشت‌ها را درون روغن داغ سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود سپس گوشت‌های سرخ شده را روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و به کمک سبزیجات و برش‌های خیار شور و گوجه و … آن را تزیین کنید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار