دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش نحوه ورود مدیران مدارس به  شبکه اجتماعی دانش آموزان «شاد» را تشریح کرد .

‏به گزارش آوای خزر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، ظهر امروز مهدی شرفی با حضور در استودیو نگاه با اشاره به نحوه ورود مدیران مدارس به شبکه اجتماعی دانش آموزان «شاد»، اظهارکرد: این شبکه برای استفاده از ابزار‌های الکترونیکی در جریان آموزش دانش آموزان در ایام بحران و تعطیلی مدارس است که در آن سه فرایند ورود برای دانش آموزان، معلمان و مدیران داریم.
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش افزود: مدیران مدارس در اولین مرحله با ورود به سامانه سناد پیام رسان مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

شرفی تصریح کرد: پس از آن مدیران مدارس باید وضعیت معلمان کلاس‌های درس را کاملا انجام دهند و کلاس‌های درس را انتخاب کنند و برای هر کلاس درس دبیر مورد نظر را انتخاب کنند.

سرپرست مرکز فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پس از اینکه کلاس‌های درس انتخاب شد مدیران باید تایید نهایی را انجام دهند تا دانش آموزان به درستی در کلاس‌های درس خود جای بگیرند.

وی در ادامه اضافه کرد: در مرحله بعدی مدیران مدارس باید وارد پیام رسان انتخابی شوند و درآن به منوی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان وارد شوند و در بخش ورود مدیر، کد ملی خود را وارد کنند.

شرفی اظهار کرد: پس از آن که مدیر مدرسه کد ملی خود را وارد کرد، پیام رسان اطلاعات کلاس‌ها را می‌دهد و در صورت تایید مدیر، کلاس‌های مدرسه در پیام رسان تشکیل می‌شود و دانش آموزان پس از احراز هویت در سامانه «شاد» بطور خودکار وارد کلاس‌های درسی خود می‌شوند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات تاکید کرد: شماره تلفن همراهی که در پیام رسان وارد می‌شود دقیقا باید همان شماره تلفن همراهی باشدکه در سامانه سناد وارد شده است.

وی در ادامه با اشاره به نحوه ورود دانش آموزان به شبکه اجتماعی دانش آموزان «شاد»، اظهار کرد: دانش آموزان از دو روش می‌توانند به کلاس درس خود وارد شوند؛ در یک روش دانش آموزان با استفاده از گوشی های اندروید و ورود مستقیم به سامانه Shad.medu.ir و وارد کردن کد ملی می‌تواند به پیام رسان مربوطه که توسط مدیر مدرسه انتخاب شده است وارد شوند.

شرفی افزود: در روش دوم دانش آموزان می‌توانند مستقیم به پیام رسانی که مدیر مدرسه آن را اعلام کرده است وارد شوند و با وارد کردن کد ملی به طور خودکار به کلاس درس خود هدایت شوند.

انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها