دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۸
فوت کردن غذای داغ، باعث مخلوط شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن خواهد شد.

فوت کردن قبل از غذا و نوشیدنی ممنوع!

به گزارش آوای خزر، همه ما به علت نبود زمان کافی و یا حتی بر حسب عادت تجربه فوت کردن غذا را داریم. این عادت غلط فرد را دچار  آسیب‌های جدی می‌کند که در ادامه به آن پرداختیم.

عوارض خطرناک فوت کردن غذا

این کار، گاهی اوقات باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش شدن بوی بد دهان در هوا می‌شود. تحقیقات پزشکی مشخص کرده اند که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای زنده ماندن به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

فوت کردن غذای داغ، باعث مخلوط شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و به وجود امدن سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

تا به امروز ثابت شده که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث به وجود امدن مشکلاتی می‌شوند؛ از لحاظ بهداشتی هم بعضی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن برمیگردد.

فوت کردن قبل از غذا و نوشیدنی ممنوع!
برگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود

 با فوت کردن غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا انتقال پیدا می‌کند، زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار