دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش از رفع مشکل ورود و ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در شبکه آموزشی اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) خبر داد. او با بیان اینکه حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز اتباع خارجی داریم که آنها هم می‌توانند از امکانات و ظرفیت این شبکه همانند دانش‌آموزان ایرانی بهره‌مند شوند تاکید کرد که هم‌اکنون ‌دانش‌آموزانی که موفق به ورود و ثبت‌نام در این شبکه نشده‌اند، می‌توانند با مدیران و معلمان کلاس‌های خود برای دریافت راهنمایی‌های لازم تماس بگیرند.

 

به گزارش آوای خزر،رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش از رفع مشکل ورود و ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در شبکه آموزشی اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) خبر داد.

غلامرضا کریمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر مشکل دانش آموزان اتباع برای ورود به شبکه شاد اظهار کرد: طی چند روز گذشته مشکلاتی برای ثبت‌نام اتباع خارجی وجود داشت که با رایزنی با مسئولان فنی شاد، مشکلات موجود برطرف شد.

وی افزود: به این ترتیب دانش‌آموزان اتباع توسط مدیر مدرسه و معلمان خود به شبکه شاد اضافه شده و به صورت کلاسی گروه‌بندی می‌شوند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز اتباع خارجی داریم که آنها هم می‌توانند از امکانات و ظرفیت این شبکه همانند دانش‌آموزان ایرانی بهره‌مند شوند تاکید کرد که هم‌اکنون ‌دانش‌آموزانی که موفق به ورود و ثبت‌نام در این شبکه نشده‌اند، می‌توانند با مدیران و معلمان کلاس‌های خود برای دریافت راهنمایی‌های لازم تماس بگیرند.

همچنین شرفی، سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش روز گذشته اعلام کرد که دانش آموزان اتباع خارجی نیز در دسترسی به این شبکه مشکلی ندارند و می‌توانند با ارائه «کد اتباع» وارد شوند و در کلاس‌ها شرکت کنند.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار