دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
پلو مراکشی از غذاهای سنتی و اصیل مراکش و به خوشمزگی و خوش طعمی پلوهای ایرانی است.

آوای خزر/غذاهای مراکشی با طعمی شبیه به ذائقه ایرانی جای خود را در سفره های ما باز کرده است. شما با تهیه این غذا می‌توانید علاوه بر آشنایی با غذای کشورهای مختلف، در برنامه غذایی خود نیز تنوع ایجاد کنید. 

مـواد لازم

(مناسب برای چهار نفر)

  • برنج ۳ پیمانه
  • لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده یک پیمانه
  • قارچ اسلایس‌شده ۲۰۰ گرم
  • سینه‌مرغ یک عدد
  • پیاز بزرگ سرخ شده یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی روی هم یک پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری
  • محلول زعفران سه قاشق سوپ‌خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن، نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه پلو مراکشی

  • لوبیا سبز را در اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد کرده، در آب و نمک در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد بریزید.
  • سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و در کره و زعفران تفت دهید.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده، به مرغ افزوده و تفت دهید.
  • قارچ را همراه رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
  • ذرت، پیاز داغ و لوبیا سبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  • برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.
  • کف قابلمه‌ای مناسب روغن بریزید. برای ته‌دیگ، یک عدد سیب‌زمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک عدد زرده تخم‌مرغ را با کمی زعفران مخلوط کرده و در کف قابلمه بریزید. سپس یک لایه برنج و یک لایه از مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با کمی زعفران روی آن را بپوشانید، این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید. روی لایه آخر کمی کره و دارچین پاشیده و اجازه دهید تا پلو دم بکشد.

می‌توانید بسته به ذائقه به جای مرغ از گوشت استفاده کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار