دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
سوپ سیر و سبزیجات یک پیش غذای ساده است که سیستم ایمنی بدن را بالا می‌برد.

آوای خزر/ سوپ سیر و سبزیجات یکی از سوپ‌های بسیار مقوی و سالم است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن خوب است و مانند یک مولتی ویتامین عمل می‌کند. 

مواد لازم تهیه سوپ سیر و سبزیجات:

  • روغن: یک قاشق چای‌خوری
  • سیر خرد شده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • جو دو سر: ۲ قاشق غذاخوری
  • گل کلم خرد شده: ۲ فنجان
  • هویج خرد شده: یک فنجان
  • ذرت پخته شده: نصف فنجان
  • قارچ در صورت تمایل
  • پیاز خرد شده: یک چهارم فنجان
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سوپ سیر و سبزیجات

طرز تهیه سوپ سیر و سبزیجات:

همه سبزیجات را ریز خرد کرده و آبپز کنید. البته اگر بخارپز شوند بهتر است و مزه آب نمی‌گیرند.

روغن را در قابلمه‌ای گرم کرده و سیر و پیاز خرد شده را در آن بریزید. چند دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا کاراملی و طلایی شوند.

سبزیجات پخته شده را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری قارچ خرد شده هم استفاده کنید. برای این کار قارچ را در تابه‌ای با کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.

۳ فنجان آب در قابلمه ریخته و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

بگذارید حدود ۵ دقیقه مواد با هم بپزند تا به خورد هم بروند. گاهی اوقات آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

گشنیز و جوی دوسر را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. پس از گذشت ۵ دقیقه سوپ آماده است، آن را در ظرف مناسب ریخته و گرم سرو کنید.

اگر می‌خواهید این سوپ مغذی حالت مجلسی داشته باشد، پس از پختن، سوپ را میکس کرده و به صورت حلیم درآورید و روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کرده و با نان سوپ سرو کنید.

برچسب ها: پیش غذا ، سوپ
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها