دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۸
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است، افزود: این بیماری با شروع فصل گرما و فعالیت انگل‌های خارجی به ویژه کنه‌ها بین دام‌ها منتقل می‌شود.


به گزارش آوای خزر، متوسل با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است، افزود: این بیماری با شروع فصل گرما و فعالیت انگل‌های خارجی به ویژه کنه‌ها بین دام‌ها منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: دام آلوده می‌تواند این ویروس را از راه خون، گوشت و ترشحات منتقل کند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اظهار داشت: این بیماری در دام‌ها علائم خاصی ندارد و تنها به صورت یک تب گذرا است.

متوسل اظهار داشت: این ویروس در انسان علائمی، چون ضعف، بی حالی، استفراغ، درد پشت حدقه چشم دارد که بدن بعد از ۳ تا ۶ روز شروع به خونریزی‌های گسترده و شدیدی می‌کند که اگر به سرعت درمان نشود ممکن است موجب مرگ شود.

وی تأکید کرد: دامداران، چوپانان، واحد‌های کشتارگاهی که در ارتباط با خون و گوشت دام هستند و حتی پرسنل بیمارستانی مرتبط با بیمار تب کریمه و همچنین خریداران گوشت در خطر این بیماری هستند.

متوسل ادامه داد: کنترل دام زنده در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود و گوشت بعد از کشتار دام، یک روز در سردخانه نگهداری می‌شود.

معاون سلامت اداره کل دانپزشکی استان گفت: مردم باید گوشت را از جایی تهیه کنند که برچسب و مهر دامپزشکی داشته باشد و در صورت ذبح دام، گوشت را بدون تماس مستقیم با دست به مدت ۲۴ ساعت در قسمت پایین یخچال نگهداری کنند.

 
منبع: ایلنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار