به گزارش آوای خزر، رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی بیان کرد: راه اندازی سالن پرورش قارچ نیازمند سرمایه اولیه زیادی است به طوری که هم اکنون برای راه اندازی کوچک‌ترین واحد تولیدی با ۸ سالن مجزا، به حدودا ۴ میلیارد تومان سرمایه نیاز است.
 
افشار ادامه داد: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو قارچ خوراکی ۱۲ هزار تومان است که در بازار‌های تهران تا ۱۶ هزار تومان فروخته می‌شود.

 

وی تصریح کرد: سرانه مصرف قارچ نیز طی سال‌های گذشته افزایش یافته است و همین موضوع باعث شد تا اخیرا سرمایه‌های زیادی در زمینه تولید و پرورش قارچ خوراکی جذب شوند.

 

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی مطرح کرد: افزایش سرمایه گذاری و فعالیت در این صنعت موجب شد تا ضمن افزایش میزان تولید در سال‌های گذشته، قارچ خوراکی ایرانی با کیفیت در بازار‌های جهانی شناخته و عرضه شود.

 

افشار عنوان کرد: در سال ۹۸ بیش از ۱۶۰ هزار تن قارچ خوراکی در کشور تولید و از این میزان حدود ۲۵ هزار تن به کشور‌های مختلف صادر شد.

 

وی خاطر نشان کرد:حدود ۲۰ درصد از تولیدات قارچ داخلی به کشور‌های مختلف صادر می‌شود و حدود ۲۵ درصد از این میزان برای تهیه غذا‌های آماده و صنایع تبدیلی استفاده می‌شود و مابقی به صورت خام در بازار‌های کشور عرضه می‌شود.

 

رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌های خوراکی افزود: تولید قارچ در روز‌های معمول حدود ۶۰۰ تن است، اما در این ایام و باتوجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تولید روزانه قارچ به ۴۰۰ تن رسیده است.

 

افشار گفت: هم اکنون واحد‌های تولیدی با ۶۰ الی ۷۰ درصد ظرفیت‌ها و نیرو‌های خود کار تولید را انجام می‌دهد، اما با این وجود نیز هیچ کمبودی در بازار احساس نمی‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۵

منبع: میزان