به گزارش آوای خزر، رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچهای خوراکی بیان کرد: راه اندازی سالن پرورش قارچ نیازمند سرمایه اولیه زیادی است به طوری که هم اکنون برای راه اندازی کوچکترین واحد تولیدی با 8 سالن مجزا، به حدودا 4 میلیارد تومان سرمایه نیاز است.
افشار ادامه داد: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو قارچ خوراکی 12 هزار تومان است که در بازارهای تهران تا 16 هزار تومان فروخته میشود.
وی تصریح کرد: سرانه مصرف قارچ نیز طی سالهای گذشته افزایش یافته است و همین موضوع باعث شد تا اخیرا سرمایههای زیادی در زمینه تولید و پرورش قارچ خوراکی جذب شوند.
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچهای خوراکی مطرح کرد: افزایش سرمایه گذاری و فعالیت در این صنعت موجب شد تا ضمن افزایش میزان تولید در سالهای گذشته، قارچ خوراکی ایرانی با کیفیت در بازارهای جهانی شناخته و عرضه شود.
افشار عنوان کرد: در سال 98 بیش از 160 هزار تن قارچ خوراکی در کشور تولید و از این میزان حدود 25 هزار تن به کشورهای مختلف صادر شد.
وی خاطر نشان کرد:حدود 20 درصد از تولیدات قارچ داخلی به کشورهای مختلف صادر میشود و حدود 25 درصد از این میزان برای تهیه غذاهای آماده و صنایع تبدیلی استفاده میشود و مابقی به صورت خام در بازارهای کشور عرضه میشود.
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچهای خوراکی افزود: تولید قارچ در روزهای معمول حدود 600 تن است، اما در این ایام و باتوجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی تولید روزانه قارچ به 400 تن رسیده است.
افشار گفت: هم اکنون واحدهای تولیدی با 60 الی 70 درصد ظرفیتها و نیروهای خود کار تولید را انجام میدهد، اما با این وجود نیز هیچ کمبودی در بازار احساس نمیشود.
انتهای پیام/1005
منبع: میزان
برچسبها :