دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۵۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۵
سالاد مرغ و پیازچه نوعی سالاد مرغ است که می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا یک شام سبک مصرف کنید.

آوای خزر/ اگر سالادهای متنوع دوست دارید، سالاد مرغ و پیازچه انتخاب خوبی است. این سالاد که بسیار خوشمزه و خوش‌عطر است، طعم متفاوتی دارد که باعث می‌شود حتی کسانی هم که مرغ دوست ندارند، طرفدار آن باشند. این سالاد را به هر شکلی که دوست دارید، می‌توانید کنید و از آن لذت ببرید. 

مواد لازم تهیه سالاد مرغ و پیازچه

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • جعفری: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • پیازچه: یک سوم لیوان
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
  • گردو به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • چیپس با طعم دلخواه در صورت تمایل

سالاد مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ و پیازچه

مرغ را با آب، پیاز، نمک و زردچوبه بپزید؛ سپس وقتی خنک شد آن را ریش‌ریش کنید.

جعفری و پیازچه را ریز خرد کرده و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

در کاسه‌ای دو قاشق ماست و دو قاشق سس مایونز را با هم مخلوط کرده و به مواد بیفزایید. افزودن ماست باعث می شود سالاد سالم‌تر و کالری آن کمتر باشد.

گردو را خیلی ریز خرد کرده و با نمک و فلفل به سالاد بیفزایید و خوب هم بزنید.

سالاد را دو ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم برود؛ سپس آن را با بقیه سس و ماست ترکیب کنید. توجه داشته باشید که حتما ماست چکیده و سفت باشد و به هیچ عنوان از ماست آبکی استفاده نکنید.

در صورت تمایل می‌توانید پس از آماده شدن سالاد، چیپس با طعم دلخواه خود را خرد کرده و در سالاد بریزید. اضافه کردن چیپس سالاد را خوشمزه‌تر و حجم آن را بیشتر می‌کند؛ البته اگر با کالری آن مشکلی ندارید.

این سالاد را می‌توانید مانند سالاد الویه یا روی نان تست و به صورت فینگرفود سرو کنید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: سالاد
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار