دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۱
حلوا دسری خوش‌طعم است که به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود. بی شک شما حلوای دورنگ را دیده و شاید هم خود آن را درست کرده باشید اما این بار حلوای دورنگ ما، با دو رنگ متفاوت تهیه شده است؛ قرمز و سفید. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

آوای خزر/ حلوا دسری خوش‌طعم است که به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود. بی شک شما حلوای دورنگ را دیده و شاید هم خود آن را درست کرده باشید اما این بار حلوای دورنگ ما، با دو رنگ متفاوت تهیه شده است؛ قرمز و سفید. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه‌ی حلوای قرمز و سفید

مواد لازم برای طبقه‌ی سفید:

آب: دو و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

آرد سمولینا: نصف پیمانه

مواد لازم برای طبقه‌ی قرمز:

آب: دو و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

آرد سمولینا: نصف پیمانه

رنگ قرمز خوراکی: یک چهارم قاشق چایخوری

گلاب: یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه طبقه‌ی سفید رنگ:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا شکر، کاملا در آب حل شده و به درجه‌ی جوش، برسد.

آرد را کم کم به مخلوط آب و شکر افزوده و با یک قاشق چوبی هم می‌زنیم تا به غلظتی مانند فرنی غلیظ، برسد. ظرف پیرکسی را انتخاب می‌کنیم. مواد را داخل آن ریخته و با کمک قاشق چوبی، سطح آن را صاف می‌کنیم. چند دقیقه اجازه می‌دهیم تا حباب‌های احتمالی داخل حلوا، خارج شود سپس آن را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

طرز تهیه‌ی طبقه‌ی قرمز رنگ:

آب، رنگ خوراکی قرمز، گلاب و شکر را داخل ظرفی ریخته و مانند قبل، آن را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. وقتی به نقطه‌ی جوش رسید، آرد را کم کم افزوده و با کمک قاشق چوبی هم می‌زنیم تا مانند فرنی غلیظ شود.

ظرف پیرکس را از یخچال خارج کرده و حلوای قرمز را روی حلوای سفید می‌ریزیم. با کمک یک قاشق، سطح آن را کاملا صاف می‌کنیم.

ظرف را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. حلوا را از یخچال خارج کرده روی سطح آن پودر نارگیل می‌پاشیم. سپس آن را به دلخواه برش زده و در ظرفی مناسب برای سرو، قرار می‌دهیم.

انتهای پیام/1005

منبع: manalonline

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار