دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
توصیه جدید پژوهشگران برای اجتناب از کرونا:
تحقیقات جدید پژوهشگران نشان می‌دهد که خانواده‌های عادی و سالم که به کرونا مبتلا نشده‌اند می‌توانند استفاده از ماسک را به‌عنوان راهکاری در خانه برای جلوگیری از شیوع کووید 19 در نظر بگیرند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از سیناپرس، نتایج یک پژوهش انجام‌شده روی خانواده‌های چینی در شهر پکن نشان داد که استفاده از ماسک می‌تواند تا 79 درصد در جلوگیری از گسترش و انتقال بیماری کووید 19 در خانواده‌ها مؤثر باشد.

بر اساس مقاله منتشرشده در مجله BMJ Global Health، استفاده از ماسک صورت در خانه تنها تا پیش از بروز علائم بیماری در نخستین عضو خانواده مؤثر است و پس از آن تاثیر چندانی در پیشگیری افراد خانواده که زیر یک سقف قرار دارند، نخواهد داشت.

استفاده روزانه از مواد ضدعفونی‌کننده، باز نگه‌داشتن پنجره‌ها، ماسک زدن و رعایت حداقل یک متر فاصله از دیگر افراد موجب کاهش خطر انتقال ویروس، حتی در خانواده‌های پرجمعیت خواهد شد.

پژوهشگران مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های پکن در این رابطه اعلام کردند: مطالعه انجام شده، بیشترین خطر انتقال خانگی کرونا را قبل از شروع علایم تأیید می‌کند، اما این مداخلات غیر دارویی مانند استفاده از ماسک، ضدعفونی کردن سطوح و دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی در خانوارها می‌تواند از انتقال کووید 19 جلوگیری کند. نویسندگان این گزارش همچنین خاطرنشان کردند که انتقال ویروس در داخل منازل عامل اصلی رشد اپیدمی است.

در این گزارش همچنین ذکرشده است که یافته‌های به دست آمده می‌تواند دستورالعمل‌های احتیاطی جدیدی را برای خانواده‌ها به‌منظور کاهش انتقال بیماری ارایه کند.

این دستورالعمل ها به ویژه درون خانواده‌هایی که در مناطقی دارای شیوع بالای بیماری زندگی کرده و یا سایر عوامل خطرزا برای کووید 19 در آن دیده می‌شود، موثر بوده و نتایج به‌دست‌آمده نشان‌دهنده اهمیت عفونت پیش از علامت‌گذاری در بیماران کووید 19 است. این مطالعه نشان می‌دهد که استفاده از ماسک پس از شروع بیماری دیگر قادر به محافظت از سایر اعضای خانواده نخواهد بود.

لازم به ذکر است که سازمان بهداشت عمومی انگلستان، استفاده از ماسک‌های صورت را به طور دائمی توصیه نمی‌کند اما به عموم مردم پیشنهاد می‌شود که لزوم استفاده از ماسک صورت را در فضاهای عمومی سربسته مانند مغازه‌ها، قطارها و اتوبوس‌ها در نظر بگیرید.

در این مطالعه همچنین مشخص شد که استفاده روزانه از مواد ضدعفونی‌کننده، باز نگه‌داشتن پنجره‌ها و رعایت حداقل یک متر فاصله از دیگر افراد موجب کاهش خطر انتقال ویروس، حتی در خانواده‌های پرجمعیت خواهد شد.

در این پژوهش، محققان شرایط 335 نفر از 124 خانواده با حداقل یک مورد آزمایشگاهی تائید شده کووید 19 در بازه زمانی اواخر فوریه تا اواخر مارس 2020 را مطالعه کردند. در ادامه، پژوهشگران به تجزیه‌وتحلیل عوامل مؤثر در گسترش کرونا طی 14 روز اولیه بیماری پرداخته و علائم افراد بیمار را طبقه‌بندی کردند.

در پی این مطالعات مشخص شد که فرایند انتقال ثانویه که بیماری از اولین فرد آلوده به سایر اعضای خانواده گسترش می‌یابد، در 41 نمونه از مجموع 124 خانواده موردبررسی قرارگرفته، رخ‌داده است. درمجموع 77 بزرگ‌سال و کودک به این روش آلوده‌شده‌اند.

این مطالعه همچنین از تئوری‌هایی مرتبط با امکان شیوع ویروس در بین کودکان حمایت می‌کند زیرا طی این مطالعه یک‌سوم از کودکان به ویروس کرونا مبتلا شدند.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: ماسک
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار