دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۰
در ادامه با طرز تهیه لواشک گوجه سبز آشنا شوید.
مواد لازم:

گوجه‌سبز یا آلوچه: ۲ کیلوگرم

آب: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه لواشک گوجه‌سبز ابتدا باید گوجه‌سبز‌ها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

۲. مقداری آب روی میوه‌ها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه‌سبز‌ها را بپوشاند.

۳. به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجه‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ظرف را کامل نبندید، زیرا سر می‌رود.

۴. آن‌ها را با یک کف‌گیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.

۵. وقتی گوجه‌سبز‌ها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.

۶. در این مرحله، هسته گوجه‌سبز‌ها جدا می‌شود و فقط عصاره میوه از صافی می‌گذرد.

۷. این کار را تا زمانی‌که تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید.

۸. مایع به‌دست‌آمده پس از هم‌زدن، باید به اندازه ماست زده‌شده غلیظ باشد.

۹. داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به‌خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه‌ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

۱۰. مایع لواشک را به هم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوری‌که ضخامت آن کمتر از ۸ میلیمتر شود. (اگر لواشک بیش‌ازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک می‌زند.) 

۱۱. سینی‌ها را در جایی‌که در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه‌سبز خشک شود.

۱۲. بعد از حدود ۲ تا ۳ روز لواشک گوجه‌سبز شما آماده مصرف است. می‌توانید لواشک‌ها را لایه‌به‌لایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگه‌داری کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/۱۰۰۰
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها