دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳
به موجب قانون بودجه سال ۹۸ وکلا از ابتدای سال ۹۹ ملزم به نصب کارتخوان برای دریافت حق الوکاله هستند.
به گزارش آوای خزر،پزشکان، وکلا از مهر ۹۷ ملزم به ثبت‌نام در سامانه صندوق فروش شدند، سازمان امور مالیاتی تا پایان بهمن ۹۸ برای آن‌ها فرصت تعیین کرده بود تا به این سامانه متصل شوند و دستگاه کارتخوان نیز نصب کنند.

اما باتوجه به اینکه اغلب وکلا به این الزام تمکین نکردند، سازمان امور مالیاتی جریمه برای آن‌ها در نظر گرفت و این الزام برای استفاده از سامانه صندوق فروش و صدور صورتحساب فروش را به ابتدای امسال موکول کرد.

سازمان امور مالیاتی از شهریور ۱۳۹۸ بود که حدود ۱۵ گروه از فعالان اقتصادی که شامل ۵۰ شغل می‌شدند را دسته‌بندی کرد تا برای شفاف شدن درآمدشان، جلوگیری از فرار مالیاتی و کمک به فرآیند حسابرسی مالیاتی مکلف به نصب کارتخوان باشند.

اولین گروه از آن‌ها، پزشکان بودند. سپس نوبت به وکلا برای ثبت‌نام دستگاه‌های کارتخوان رسید که از اول مهر ۱۳۹۸ ثبت‌نام آن‌ها شروع شد و تا آخر دی ماه نیز ادامه داشت.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در اریبهشت‌ماه سال گذشته در نشست خبری خود با بیان اینکه در بعضی از پرونده‌ها بیش از یک میلیارد تومان حق‌الوکاله از مردم گرفته می‌شود، اما در مقابل، بعضی از وکلا تنها ۳۰ هزار تومان حق‌الوکاله به سازمان مالیاتی اعلام می‌کنند، گفت: «برای رسیدن به شفافیت مالی، وکلا باید مبالغ را از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان دریافت کنند».

وی از وکلا خواست تا حق‌الوکاله خود را از طریق دستگاه پوز دریافت کنند.

سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد:وکلا همانند اینکه این موضوع برای اطبا مطرح شد، برای دریافت حق‌الوکاله خودشان دستگاه کارتخوان بگذارند و انحصارا حق الوکاله را از طریق دستگاه‌های کارتخوان دریافت کنند تا دقیقا مبادلات مالی آن‌ها شفاف باشد، نه بی‌جهت در مظان اتهام قرار بگیرند و نه خدای نکرده برخی از آن‌ها در حق موکلان خودشان اجحاف کنند.

حال سوال اینجاست با الزامی شدن نصب کارتخوان از سوی وکلا و پزشکان، چند درصد آن‌ها از قانون تبعیت کردند؟


محمود علیزاده معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور اقتصادی در گفتگو با خبرنگاراقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفت: به موجب قانون بودجه سال ۹۹ سامانه باید توسط قوه قضاییه راه اندازی شود تا وکلا بتوانند در آن قرارداد‌های کاری با موکلان خود را ثبت کنند.

وی افزود: بعد از راه اندازی این سامانه وکلا باید از ابتدای سال ۹۹ به موجب موضوع ماده ۱۶۹ قانون سال ۹۸ از پایانه‌های فروشگاهی و دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت حق الوکاله خود استفاده کنند.

علیزاده درباره نصب کارتخوان در مطب پزشکان گفت: پزشکان نیز به موجب قانون بودجه سال ۹۸ باید کارت خوان نصب کنند و تا کنون درصد زیادی از پزشکان این کار را انجام داده اند و از قانون تمکین کرده اند.
 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار