دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۲۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
 
آوای خزر: غذای بدون ادویه برای ایتالیایی‌ها معنایی ندارد. در آشپزخانه آن‌ها عطر سیر همیشه پیچیده و طعم گوجه‌فرنگی هم در بسیاری از غذا‌هایی که سرو می‌کنند احساس می‌شود. ادویه‌ها نقش مهمی را در آشپزی ایتالیایی بازی می‌کنند و ادویه ترکیبی ایتالیایی را نمی‌توان از آشپزخانه آن‌ها حذف کرد. در این مطلب طرز تهیه ادویه ایتالیایی اصیل و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. می‌توانید آن را با استفاده از سبزیجات خشکی که آماده خریده‌اید تهیه کنید یا تا آنجا که می‌توانید سبزیجات را در خانه خودتان کاشه و بعد از خشک کردن، با هم ترکیب کنید. آماده کردن یک ادویه ترکیبی خانگی، از لحظه کاشت تا زمان آسیاب کردن، احساس خوبی را به شما خواهد داد.

 مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی

ریحان خشک شده دو قاشق غذاخوری
آویشن خشک دو قاشق غذاخوری
رزماری خشک دو قاشق غذاخوری
مرزنجوش خشک دو قاشق غذاخوری
گشنیز خشک دو قاشق غذاخوری
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
مرزه خشک دو قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ادویه ایتالیایی

همه سبزیجات گفته شده را کفمال (ساییدن با کف دست) کرده و با هم مخلوط کنید. اگر می‌خواهید ادویه‌تان پودری شود، همه این سبزیجات معطر را در یک آسیاب برقی بریزید و با هم آسیاب کنید. این ترکیب خوش‌عطر و متفاوت را می‌توانید تا مدت‌ها در یک شیشه در بسته نگه‌دارید و در تهیه پاستا سبزیجات یا دیگر انواع پاستا، پیتزا، یا حتی سیب‌زمینی تنوری از آن استفاده کنید.

انتهای پیام/۱۰۰۰
برچسب ها: ادویه ، غذای ملل
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها