دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
یونانی‌ها کباب‌های مختلفی دارند و از ترکیب‌های مختلفی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه استفاده می‌کنند. اگر دوست دارید با یکی از روش‌های یونانی مرینیت کردن آشنا شوید این مطلب را بخوانید
آوای خزر: مرینیت ترکیبی مایع برای نرم کردن گوشت و مزه دار کردن آن است که قبل از پخت گوشت را در آن می‌خوابانند. مرینیت‌ها به دلیل داشتن ترکیبات اسیدی مثل سرکه یا آب میوه، سبب می‌شوند بافت گوشت تا حدی تجزیه شود. در نتیجه چاشنی‌ها راحت‌تر وارد گوشت شده و باعث مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه می‌شوند. هنگام کباب کردن انواع گوشت، حرارت بالایی به آن‌ها می‌رسد که ممکن است سبب به وجود آمدن مواد مضری روی سطح گوشت کبابی شود و مرینیت به دلیل مواد اسیدی که دارد مانع از تشکیل این مواد شیمیایی می‌شود و در عین حال از خشک شدن گوشت جلوگیری می‌کند. (با ۹ ماده غذایی برای خنثی‌سازی عوامل سرطان‌زا ناشی از پخت گوشت آشنا شوید.)

یونانی‌ها کباب‌های مختلفی دارند و از ترکیب‌های مختلفی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه استفاده می‌کنند. اگر دوست دارید با یکی از روش‌های یونانی مرینیت کردن آشنا شوید این مطلب را بخوانید و مرینیت یونانی را در گوشت کبابی چنجه امتحان کنید.

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه
لیمو ترش آبدار دو عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
سیر (رنده‌شده) سه حبه
پونه یا نعنا تازه (خردشده) دو قاشق غذاخوری
آویشن تازه یک قاشق چایخوری
برگ بو یک عدد
نمک دریایی یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه دانه درشت یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرینیت برای مزه دار کردن گوشت چنجه
مرحله اول
آب دو لیمو ترش را بگیرید و داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و روغن زیتون را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کامل ترکیب شود. دقت کنید که اگر روغن زیتون را ناگهانی اضافه کنید نمی‌تواند با آبلیمو حل شود.

مرحله دوم
سیر، پونه، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. این مواد همگی باید خردشده باشند. آویشن اگر تازه باشد عطر و طعم بهتری دارد و اگر بتوانید پونه تازه داخل آن بریزید خوش‌طعم‌تر می‌شود. همچنین اگر نمک دریایی گیر نیاوردید، از نمک معمولی استفاده کنید. حالا برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه آن را به مدت ۴-۵ ساعت در این مرینیت بخوابانید.

نکاتی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه
مرینیت را می‌توانید برای یک هفته در ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید. اما قبل از استفاده از مرینیت حتما ده دقیقه بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
اگر تکه‌های گوشت بزرگ بود بهتر است برای مدت هشت تا ۲۴ ساعت در مرینیت بمانند.
این مرینیت به سبک یونانی می‌تواند برای هر گوشت کبابی کاربرد داشته باشد، اما به خصوص گوشت بره را خوش طعم‌تر می‌کند.
انتهای پیام/۱۰۰۰ 
برچسب ها: کباب
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار