دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۹۵۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
سوپ پیاز فرانسوی یک سوپ رژیمی است که بیشتر به ‌عنوان پیش‌ غذا سرو می‌شود.
سوپ پیاز

سوپ پیاز غذایی کم کالری است که آن را می‌توان در فصل‌های مختلف سال و با انواع پیاز تهیه کرد. طعم پیاز در بسیاری از سوپ‌ها به ‌عنوان طعم مکمل است، اما در سوپ فرانسوی از مواد اصلی‌ است که در کنار نان تست، طعم خاص و لذیذی به سوپ می‌دهد. برای آشنایی با طرز تهیه سوپ فرانسوی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه سوپ پیاز

  • سیر: ۲ حبه
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • عصاره گوشت: ۲ عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز پوست گرفته و حلقه شده: ۴۵۰ گرم
  • فلفل‌ سیاه به میزان لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده: ۵۰ گرم

سوپ پیاز فرانسوی

طرز تهیه سوپ پیاز

پیازها را حلقه‌حلقه خرد کنید. در تابه روغن‌زیتون بریزید و پیازهای خرد شده را در تابه ریخته و تفت ‌دهید. سیرهای خرد شده را به پیاز افزوده و تفت دهید؛ سپس شکر را در فاصله کوتاهی بعد از آن به مواد اضافه کنید.

بگذارید مخلوط نیم ساعت با شعله ملایم بپزد. به این روش کاراملیزه کردن پیاز می‌گویند. یعنی پختن باید با آب پیاز و در حرارت پایین بدون اضافه کردن آب صورت گیرد. بعد از کاراملیزه شدن پیاز، عصاره گوشت را به آن افزوده، مواد را با هم ترکیب کنید. حدود ۴ لیوان آب در تابه ریخته و پس از جوش آمدن، یک ساعت زمان دهید تا با حرارت پایین پخته شود.

فر را روشن ‌کنید. روی تکه‌های نان تست پنیر ریخته، آنها را روی سینی فر بچینید. پس از گریل شدن، نان‌های تست را روی سوپ‌ بگذارید. می‎توان روی نان تست علاوه بر پنیر، پیاز، باقلا و نخود ‌سبز بریزید. این نان‌ها باید حدود ۲ دقیقه در حالت گریل باشد تا پنیر آب شده و بتوان سوپ را سرو کرد.

چون پیاز از کاهنده‌های طبیعی قند خون است، مصرف این سوپ به بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای ملل “طرز تهیه هش براون؛ صبحانه آمریکایی” را مطالعه کنید.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار