دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۴

به گزارش آوای خزر، دکتر علیرضا سلیمانی گفت: چندی پیش اخباری مبنی بر تاثیر داروی دگزامتازون در درمان مبتلایان به ویروس کرونا که در شرایط وخیم قرار دارند منتشر شد و  مدیرکل سازمان بهداشت جهانی از نتایج اولیه آن ابراز خرسندی کرد اما این امر منجر به افزایش مصرف خودسرانه دگزامتازون در برخی از افراد شده درحالی که پزشکان تاکید دارند این دارو برای بیماران بدحال و فقط با تجویز پزشک قابل استفاده است.

 دکتر سلیمانی افزود: مصرف این دارو در بین بیماران مبتلا به کرونا که درگیری شدید ریه پیدا کردند و اکسیژن خون آنها بالا نمی‌رود با تشخیص و تجویز پزشک می‌تواند در مواردی منجر به بهبودی مختصر شود.

وی ادامه داد: این دارو در صورت مصرف خودسرانه می‌تواند عوارض جبران ناپذیری داشته باشد بنابراین مصرف خودسرانه آن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود  چرا که نه تنها به سیستم ایمنی برای مبارزه با این ویروس کمک نمی‌کند بلکه آن را در مبارزه با این ویروس  خلع سلاح می‌کند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: این دارو همچنین در بعضی موارد ممکن است با پوشاندن علائم بیماری سبب شود فرد احساس بهبودی کرده و به زندگی عادی برگردد و سایر افراد را آلوده کند و در عین حال با پیگیری نکردن بیماری خود، سبب تشدید آن شود.

وی در ادامه با اشاره به برخی عوارض این دارو تصریح کرد: بی قراری، بی خوابی، درد قفسه سینه، افزایش قند خون، ضعف عضلانی و سردرد از جمله عوارض این دارو است. از عوارض مهم دیگر این دارو تضعیف سیستم ایمنی بدن است که خود احتمال ابتلا به عفونت‌های مختلف را افزایش و فرد مصرف کننده را در معرض خطر جدی قرا می‌دهد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار