دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۹
بیشتر وقت‌ها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می شود. آیا تا به حال از خودتان پرسیده‌اید که چه چیزی باعث بیات‌شدن نان می‌شود؟

به گزارش آوای خزر، وقتی در فرایند آماده‌کردن نان، به آرد آب اضافه می‌کنند، مولکول‌های سخت نشاسته تبدیل به ماده‌ای شبیه ژل می‌شود و به نان بافت پف‌داری می‌دهد.

وقتی نان سرد می‌شود، آب از نشاسته بیرون می‌رود و چیزی که باقی می‌ماند مولکول‌های سخت نشاسته است که به نان مزه‌ای خشک و ترد می‌دهد. در ادامه به نکاتی در این باره اشاره می‌کنیم:

۱- بهترین کار این است که همان روزی که باگت را خریدید از آن استفاده کنید.

۲- نان‌هارا در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر می‌خواهید نان‌ها را فریز کنید، باید قبل از فریز آنها را تکه‌تکه کنید.

نکته: مهم است که نان باگت، سرد یا هم‌دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، بخارش را به دام می‌اندازد و نان سریع‌تر بیات خواهد شد.

۳- برای نگهداری طولانی‌مدت نان ابتدا بگذارید نان کاملا سرد شود. سپس آن را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید. موقع انجام این کار، تا جایی که می‌شود کیسه را از هوا خالی کنید.

۴- اگر نان‌تان را به صورت قرص کامل فریز می‌کنید، برای آب‌کردن یخش آن را چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق بگذارید./خراسان

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار