دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰

فدراسیون فوتبال هنوز اندر خم کوچه VAR است!

فیفا قصد دارد از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر سیستم هوشمند آفسایدگیری را در مسابقات اجرا کند که این سیستم می‌تواند یک مکمل ویژه برای VAR باشد.
به گزارش آوای خزر، یک مقام فیفا اعلام کرد فدراسیون جهانی فوتبال قصد دارد از فناوری جدید در داوری و برای تشخیص آفساید در جام جهانی ۲۰۲۲ استفاده کند. یوهانس هولزمولر در بخش فناوری فیفا در این رابطه گفت: «ایده پشت فناوری آفساید این است که تصمیم‌گیری در چنین مواقعی برای داور تسریع شده و زمان کمتری از بازی را بگیرد.»
این تکنولوژی به صورت خودکار عمل کرده و در صورت وجود موقعیت آفساید زنگ هشدار آن به صدا درآمده و داور متوجه می‌شود. این مسئله کمک می‌کند وقفه کمتری در زمان بازی به وجود بیاید. در موارد مشابه در حال حاضر استفاده از سیستم کمک‌داور ویدئویی باعث وقفه‌ای در زمان بازی می‌شود.
این خبر در حالی منتشر شده که هنوز کمک‌داور ویدئویی وارد ایران نشده است. در سال‌های اخیر فدراسیون فوتبال بار‌ها و بار‌ها نسبت به استفاده از این نرم‌افزار در بازی‌های لیگ برتر تأکید کرد، اما در اقدامی جالب به جای وارد کردن این تکنولوژی به فوتبال ایران، استفاده از داوران اضافی پشت دروازه را در دستور کار قرار داد! اقدامی که مؤثر واقع نشد و در نهایت به بهانه کرونا کمک‌داوران اضافی از فوتبال ایران حذف شدند.
فدراسیون فوتبال برای ورود VAR اعلام کرد هزینه این تکنولوژی باید بر عهده باشگاه‌ها باشد! افزایش قیمت دلار و همچنین عدم استقبال باشگاه‌ها از اجرای این طرح موجب شد تا VAR در فوتبال ایران کمرنگ شود و امروز دیگر کمتر کسی است در مورد کمک‌داور ویدئویی صحبت کند. این در حالی است که میزان اشتباهات داوری در فوتبال ایران بالاست و اتفاقاً یکی از کشور‌هایی که ضرورت دارد از VAR استفاده کند ایران است!
در فوتبالی که باشگاه‌ها در سال نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان و حتی بیشتر برای کسب عنوان قهرمانی هزینه می‌کنند خرید چند ست تجهیزات VAR بار مالی زیادی را روی دوش باشگاه‌ها ایجاد نمی‌کند و از همه مهمتر با کاهش اشتباهات داوری در بازی‌های لیگ برتر همه تیم‌ها با حال خوب وارد بازی‌ها می‌شوند و مسابقات خود را برگزار می‌کنند، اما آن‌طور که از شواهد امر پیداست فوتبال ایران با این همه هزینه دوست دارد از تکنولوژی روز عقب باشد!
 
انتهای پیام/1005
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها