به گزارش آوای خزر، این میوه کرویشکل در غذاهای ایرانی مصرف بالایی دارد و در استانهایی مانند خراسان جنوبی برداشت میشود. این میوه خوشمزه سرشار از آنتیاکسیدانهاست و میتواند مزایای زیادی همچون بهبود بیخوابی، درد مفاصل و آب کردن چربی شکمی را به همراه داشته باشد. در ادامه با خواص گیلاس بهتر آشنا میشوید:
• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی بوده، از اینرو روند پیری را به تاخیر میاندازد.
•کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی یکی از خواص دارویی گیلاس است.
• فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، از ایجاد هر گونه آسیب توسط رادیکالهای آزاد پیشگیری میکنند.
• درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.
• از گیلاس میتوان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروکهای پوست را کاهش داد.
• گیلاس برای کلیهها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک میکند.
• میوه گیلاس سوخت و ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک میکند.
• سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری در ما ایجاد میکند.
• گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.
• میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.
• از فواید میوه گیلاس میتوان تقویت قوای فکری را نام برد.
• افرادی که زیاد گوشت استفاده میکنند و خون آنها اسیدی است میتوانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی میکند.
• گیلاس برای کاهش وزن مفید است.
• میوه گیلاس دارای مقدار فراوانی ویتامین C است.
• چربی اشباعشده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.
• گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل میشود.
• گیلاس سنگهای کلیه را از بین میبرد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه میشود، زیرا میوهای است که نشاسته کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیانبار نیست.
• چربی اشباعشده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)، سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/1005