دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹
رئیس کمیسیون عمران مجلس ۲ دلیل اصلی افزایش قیمت مصالح ساختمانی را اعلام کرد.
علت گرانی مصالح ساختمانی از دید نماینده مجلسبه گزارش آوای خزر،محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت مصالح ساختمانی در چند ماه اخیر، گفت: متأسفانه در ماه‌های اخیر قیمت مصالح ساختمانی به میزان چشمگیری افزایش یافته و این مسئله نگرانی بسیاری را برای سازندگان ایجاد کرده است.

نماینده مردم جهرم در مجلس با بیان اینکه یکی از علت‌های اصلی افزایش قیمت مصالح ساختمانی نوسانات قیمت دلار است، ادامه داد: یکی دیگر از دلایل افزایش چند برابری قیمت مصالح ساختمانی، عرصه این محصولات در بازار بورس است، متأسفانه در شرایط کنونی حباب موجود در بازار بورس، در روند قیمت گذاری مصالح ساختمانی در این بازار نیز تأثیرگذاشته است و این مسئله موجب افزایش قیمت‌ها در این بخش شده است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس از برنامه مجلس برای عدم عرضه مصالح ساختمانی در بازار بورس خبر داد و گفت: ما به دنبال آن هستیم که اولویت عرضه مصالح برای بخش تولید مسکن باشد، حال باقی مانده محصولات را می‌توان در بورس به متقاضایان عرضه کرد.

رضایی کوچی افزود: در شرایط کنونی هیچ کدام از وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، صمت و اقتصاد زیر بار افزایش قیمت مصالح ساختمانی نمی‌روند و قیمت مصالح روز به روز در حال افزایش است.

وی ادامه داد: همچنین برای کنترل بازار مصالح ساختمانی، باید صادرات این محصولات محدود شود، زیرا بازار داخلی در این شرایط با کمبود مواجه است، بنابر این اولویت وزارتخانه باید نخست تأمین مصالح برای بازار داخلی باشد و سپس به فکر صادرات یا عرضه آن در بورس بیافتند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: مجلس نسبت به وضعیت بازار مصالح ساختمانی به وزارت صنعت، معدن و تجارت نقد دارد و این مسئله باید مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد./ تسنیم
 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار