دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
با شیوع کرونا برگزاری آزمون‌های زبان به تعویق افتاد و داوطلبان برای مصاحبه با چالش نمره زبان رو به رو هستند.

به گزارش آوای خزر، کنکور دکتری ۹۹ روز ۹ مرداد در سراسر کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد. ۱۷۹ هزار داوطلب شامل ۴۴ درصد خانم و ۵۶ درصد آقا در این آزمون ثبت نام کرده بودند و ۸۹ درصد داوطلبان کارت ورود به جلسه دریافت کردند.

زمان اعلام نتایج کنکور دکتری

ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش درباره زمان اعلام نتایج این کنکور گفت: نتایج کنکور دکتری در دهه اول شهریور اعلام می‌شود و دهه دوم شهریور انتخاب رشته و معرفی به دانشگاه صورت خواهد گرفت و نتایج نهایی اواخر مهر اعلام می‌شود. بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش مصاحبه آزمون دکتری داوطلبان به صورت مجازی است و نیازی به حضور داوطلبان بنیست.

او بیان کرد: ظرفیت کنکور دکتری امسال ۲۴ هزار نفر است که از این میزان ۱۴ هزار ظرفیت برای دانشگاه‌های دولتی و ۱۰ هزار ظرفیت برای دانشگاه آزاد است.

دست و رزومه خالی داوطلبان دکتری از مدرک زبان؛ بلایی که کرونا بر سر دکتری ها آورد

آمادگی داوطلبان کنکور دکتری برای مصاحبه علمی

داوطبان شرکت کننده در این آزمون بعد از شرکت در مرحله کتبی بایستی خود را برای شرکت در مصاحبه علمی آماده کنند. سهم آزمون کتبی در پذیرش نهایی داوطلبان کنکور دکتری ۹۹، پنجاه درصد، مصاحبه علمی ۳۰ درصد و سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد خواهد بود.

پس از برگزاری مرحله کتبی و انتشار کارنامه اولیه از سوی سازمان سنجش، دانشگاه‌ها اقدام به تعیین حدنصاب نمره سنجش علمی می‌کنند. سپس داوطلبان می‌توانند نسبت به انتخاب رشته دکتری بر اساس دانشگاه‌ها و ظرفیت پذیرش دکتری که در دفترچه انتخاب رشته دکتری اعلام می‌شود، فرم انتخاب رشته را تکمیل و برای حضور در مصاحبه دکتری دانشگاه‌ها اقدام کنند.

دست و رزومه خالی داوطلبان دکتری از مدرک زبان؛ بلایی که کرونا بر سر دکتری ها آورد

نحوه امتیازدهی در مصاحبه دکتری

نمره معدل و پایان‌نامه، دانشگاه‌های مقاطع قبلی، ارائه کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی، سوابق تدریس دانشگاهی، مدرک زبان و نمره کتبی آزمون دکتری، مهم‌ترین و مؤثرترین نکات برای کسب امتیاز بخش آموزشی و پژوهشی جهت قبولی در مصاحبه دکتری هستند. یکی از مواردی که در مصاحبه دکتری دارای اهمیت زیادی بوده مدرک زبان است و در برخی دانشگاه‌ها داوطلبی را که به مرحله مصاحبه راه پیدا کرده باشد و مدرک زبان نداشته باشند پذیرش نمی‌کنند البته برخی دانشگاه‌ها هم برای دانشجو زمان تعیین می‌کنند تا داوطلب مدرک زبان خود را ارائه دهد.

اگر چه داشتن مدرک زبان جهت شرکت در مصاحبه دکتری وزارت علوم الزامی نیست، اما ارائه مدرک معتبر یکی از آزمون‌های زبان ملی یا بین ‌المللی زبان انگلیسی از جمله شاخص‌های ارزیابی داوطلبان در مرحله مصاحبه آزمون دکتری است و به آن امتیاز تعلق می‌گیرد. تجربیات داوطلبان حاکی از آن است که داشتن مدرک زبان با نمره بالا می تواند اثر خوبی داشته باشد و کل فرآیند مصاحبه را تحت تأثیر قرار دهد.

دست و رزومه خالی داوطلبان دکتری از مدرک زبان؛ بلایی که کرونا بر سر دکتری ها آورد

اعتراض داوطلبان به برگزار نشدن آزمون زبان

داوطلبی در این باره نوشت: بنظر من در شرایط کنونی که تقریبا شرکت در آزمون زبان نامحتمل بنظر می‌رسد بهتر است نمره ورتبه کسب شده داوطلب در ازمون زبان دکتری  ۹۹ ملاک سنجش قرار داده شود.

داوطلب دیگری نیز نوشته است: از msrt ناامید بودم و میخواستم در آزمون تولیمو شرکت کنم اما دیدم واقعا ممکن نیست خواهش میکنم پیگیری کنید msrt برگزار شود یا تولیمو در شهرهای دیگر هم برگزار شود خسلی بی انصافی است که فقط داوطلبان تهران حق شرکت داشته باشند.

یک داوطلب دیگر گفته است: ما چه گناهی کرده ایم که نتوانستیم آزمون بدیم! مسئولین باید تدبیری داشته باشند که به ضرر کسی نباشد. برگزاری چند تا آزمون زبان هم برای وزارت علوم، هم بهداشت اصلا کار سختی نیست، اگر هم نتوانستند برای ارفاق تسهیلاتی بدهند.

داوطلب دیگری راهکاری داد و گفت: امروز برای آزمون تولیمو ثبت نام کردم، ولی متاسفانه شهریور را انتخاب کردم بطور اتوماتیک ۱۷ مهر مشخص شد. وضعیت من برای مصاحبه دکتری چه می‌شود که مدرک زبان را ندارم، ممکن است حداکثر تا سه ماه بعد از پذیرش وقت برای ارائه مدرک زبان بدهند.

داوطلب دیگری به پایان یافتن اعتبار مدرک زبانش اشاره کرده و گفته است: اعتبار مدرک msrt من اردیبهشت امسال تمام شد و، چون آزمون دیگری برگزار نشد.

داوطلب دیگری نوشت: به نظر بنده بهترین راه حل این است که زمان برگزاری آزمون  msrt را آخر شهریور یا اوایل مهر اعلام کنند مصاحبه دانشگاه‌ها هم بعد از اعلام نتایج msrt شروع بشود.

دست و رزومه خالی داوطلبان دکتری از مدرک زبان؛ بلایی که کرونا بر سر دکتری ها آورد

چالش داوطلبان دکتری با ارائه مدرک زبان در مصاحبه

تاکنون تمام ماجرا همان چیزی که در سال‌های گذشته وجود داشته است. اما امسال با شیوع کرونا  آزمون‌های MSRT، تولیمو، آیلتس و  وEPT به نعویق افتاد.

از سال گذشته دانشگاه آزاد هم آزمون EPT  را منحصر به دانشجویان دکتری کرده است وداوطلبان ورود به دانشگاه آزاد برای تحصیل در مقطع دکتری نمی توانند در این دوره شرکت کنند.

مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان نیز در خصوص آزمون زبان MSRT گفته است:در حال حاضر این آزمون برگزار نمی شود و تاریخی برای برگزاری آزمون مشخص نشده است، در صورت مساعد شدن شرایط پس از اخذ مجوز آزمون مذکور را برگزار می کنیم.

اکنون با برگزار شدن کنکور دکتری و باقی ماندن زمان حدود یک ماهه برای داوطلبان کنکور هنوز خبری از برگزاری آزمون زبان نشده در حالی که تعداد شرکت کنندگان در آن به نسبت جمعیت حاضر شده در کنکور  هیچ است. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که نمره زبان می‌تواند بین ۱ تا ۸ امتیاز از ۳۰ نمره را برای داوطلبان به ارمغان بیاورد.

آزمون تولیمو هم که فقط در تهران برگزار می شود و با توجه به وضعیت فعلی تمام راه ها برای گرفتن مدرک زبان بر روی داوطلبان بسته شده است.

با توجه به مشخص نبودن زمان پایان اپیدمی کرونا در کشور بهتر است مسئولان یا این آزمون ها را برگزار کنند  یا اینکه تسهیلات و زمانی برای داوطلبان دکتری که امسال در دانشگاه ها پذیرفته می شوند در نظر بگیرند تا با عادی شدن شرایط بتوانند در آزمون شرکت کنند و مدارک زبان را به دانشگاه های پذیرفته شده ارائه دهند./باشگاه خبرنگار 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار