دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۵۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۴
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور پذیرای دانشجویان خارجی است که این نشان از توانمندی نظام آموزشی در رشته‌های پزشکی دارد.

به گزارش آوای خزر، علی اکبر حق‌دوست معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:  شیوع کرونا محدودیت‌هایی در جذب دانشجوی خارجی ایجاد کرد، ولی زیرساخت‌های مطلوب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای جذب این افراد مهیا است.وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور با تلاش فراوان در این زمینه ادامه مسیر می‌دهند؛ اظهار کرد: تحصیل ۱۱۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان نمونه‌ای از کیفیت آموزش و جذابیت در دانشگاه‌های کشور لازم برای جذب دانشجوی خارجی است.

معاون وزیر بهداشت و درمان به اثرات شیوع کرونا در مباحث آموزشی این وزارتخانه اشاره و افزود: شیوع کرونا کلاس‌های تئوری آموزش‌های پزشکی را تعطیل کرد، اما آموزش‌های بیمارستانی در کشور نه تنها کاهش نداشت بلکه در عمده بخش‌های تخصصی افزایش یافت.

حق‌دوست تصریح کرد: به دلیل افزایش بیماران مراجعه کننده که در جریان آن دانشجویان باید در مسیر ارایه خدمت به آنان توانمند می‌شدند، خدمات نه تنها کاهش نیافت بلکه با افزایش همراه بود.معاون وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: از سوی دیگر، فشار کار بر دستیاران و اعضای هیات علمی بالینی افزون‌تر از گذشته شد و دانشکده‌های تخصصی نیز به خوبی با استفاده از فضای مجازی برای ارتقای کیفیت و کمیت آموزش‌ها ورود کردند.وی یادآور شد: تغییر چندانی در پذیرش دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ حاصل نشد، ولی پذیرش دانشجو بیشتر به ترم بهاره و در ورودی بهمن برنامه‌ریزی شده است.

حق دوست رشد آموزش از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را مطلوب دانست و ادامه داد: اعتقاد داریم این مساله جای کاری بیشتری دارد و باید توسعه یابد.وی گفت: بسیاری از افراد ساکن در خارج از کشور به دلیل زیرساخت‌های قابل قبول در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، برای بسیاری از خدمات به ایران می‌آیند.

معاون وزیر بهداشت و درمان اظهار کرد: شیوع کرونا توانمندی بخش درمانی کشور را نمایان کرد و در کنار ارایه خدمات توسعه یافته و راهبری، توسعه علوم و آموزش‌های علوم پزشکی نیز در کشور باید مدنظر باشد.وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از دانشگاه‌های خوشنام و چابک و فعال کشور است که در زمینه‌های مختلف دستاورد‌های مطلوبی داشته است./دانشجو

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار