اشتباه بزرگ در آب پز کردن ساده سیب زمینی

آوای خزر/ سیب زمینی‌های تازه(خوب شسته شده یا پوست‌کنده) در آب جوش غوطه ور شده و به مدت 15-20 دقیقه با حرارت متوسط جوشانده شوند. سیب زمینی‌های کهنه باید با پوست جوشانده شوند، زیرا بهترین مواد در زیر پوست آن قرار دارد. در صورت پوست کندن، پوست باید تا حد ممکن نازک پوست کنده شود. سیب زمینی پوست کنده را می‌توانید به قطعات کوچک ریز کنید تا زمان پخت را کاهش دهید.

می‌توانید 250 میلی لیتر شیر به ازای هر لیتر، کره و پیاز را به آبی که سیب زمینی در آن جوشانده اضافه کنید تا طعم آنها بهتر شود.

در این پست همچنین اشاره شده است که سیب زمینی منبع عالی ویتامین C است: سبزیجات با ریشه متوسط می‌توانند یک چهارم نیاز روزانه شما به ویتامین سی تأمین کنند. علاوه بر این فرد با خوردن سیب‌زمینی منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد دریافت می‌کند.

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *