دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۶
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درخصوص ترفندهای تغذیه‌ای جهت پیشگیری از سکته قلبی توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش آوای خزر، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: سدیم به میزان بسیار کافی در نمک‌های خوراکی موجود است و دریافت بیش از اندازه آن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی را افزایش می‌دهد.

او افزود: بیماری‌های قلبی_ عروقی از طریق تشکیل پلاکت‌ها به وجود می‌آیند. تشکیل پلاکت‌ها باعث افزایش فشار خون، کم‌تر شدن انعطاف پذیری رگ‌های خونی در قسمت‌های مختلف بدن، پرفشاری خون و سکته قلبی می‌شود.

جوزدانی تصریح کرد: مصرف پتاسیم اجازه تشکیل پلاک‌های خونی را نمی‌دهد و دقیقا بر عکس سدیم عمل می‌کند؛ یعنی باعث می‌شود رگ‌ها نرم و انعطاف پذیر باشند و در نتیجه خون رسانی به اندام ها به خوبی انجام شود.

او ادامه داد: میزان دریافت پتاسیم در بدن باید متعادل باشد. اگر از طریق مکمل‌ها به میزان بسیار زیاد پتاسیم دریافت شود باعث بروز سکته قلبی خواهد شد. سبزیجات، ماهی، انواع جوانه‌ها و میوه‌هایی مانند: موز، پرتقال و آووکادو از منابع بسیار غنی پتاسیم هستند و توصیه می‌شود افراد مسن، مبتلایان به فشار خون بالا یا خفیف برای پیشگیری از ابتلا به سکته‌های قلبی این مواد را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مضر بودن قند موجود در موز، مطرح کرد: موز نسبت به میوه‌های دیگر دارای قند بیشتری است، اما افراد دیابتی هم می‌توانند از این میوه استفاده کنند و پرهیز از مصرف آن کار منطقی نیست، اگر فرد دیابتی به بیماری‌های قلبی- عروقی هم مبتلا باشد از آنجایی که بیماری دیابت و مشکلات قلبی_ عروقی به هم مرتبط هستند، توصیه می‌شود از یک سوم تا نصف موز را در طول روز به عنوان یک میوه واحد مصرف کنند./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار