دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
کلوچه خرمایی، یک میان وعده عالی و مغذی برای کودکان و نوجوانان می‌باشد. اگر کودک شما نیز تمایلی به مصرف خرما ندارد، می‌توانید از طریق سرو متنوع آن در انواع خوراکی ها، این منبع عالی و مقوی برای سلامتی را در برنامه غذایی خود قرار دهید. خرما، خواص و فواید بسیار زیادی دارد که باعث حفظ سلامتی افراد و پیشگیری از انواع بیماری‌ها خواهد شد.

 

کلوچه خرمایی، میان وعده ای عالی و مغذی برای کودکان

 

آوای خزر/ خرما یک منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین‌های A، B۲، C، پروتئین، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، فیبر، سلنیوم، آهن، فسفر و… می‌باشد. از این رو مصرف خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب، تنظیم کلسترول و فشار خون، بهبود عملکرد مغز، محافظت از پوست و مو، افزایش سطح انرژی و… خواهد شد.

کلوچه خرمایی را می‌توانید به عنوان میان وعده خوشمزه و خوش عطر به راحتی و در کوتاه‌ترین زمان در منزل تهیه نمایید. همچنین در وعده صبحانه نیز این کلوچه به همراه چای و یا شیر بسیار عالی خواهد بود و انرژی لازمه شما برای فعالیت‌های روزانه را تامین خواهد کرد.

از دیگر انواع عصرانه و کلوچه‌های خوشمزه می‌توان به کلوچه سیب، کلوچه آویشن، کلوچه مغزدار، توپک خرما و سویق، کوکی با شکلات چیپسی، بیسکویت نارگیل، بیسکویت بادام، چنگمال کرمان، نان فطایر پنیری و… اشاره کرد.

مواد لازم

آرد: ۲ لیوان متوسط
شیر: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر مخمر: ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۴ قاشق غذاخوری
خرما: ۱۲ عدد
کنجد: به مقدار لازم
نمک: نصف قاشق چایخوری

کلوچه خرمایی، میان وعده ای عالی و مغذی برای کودکان

مراحل

آرد، پودر مخمر، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

شیر را ولرم کرده و به مواد ظرف اضافه و مخلوط نمایید.

سپس کره آب شده را نیز اضافه و مواد را با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

درب ظرف را بگذارید و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

خمیر کلوچه را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و با دست گرد کنید.

مجدداً ۱۵ دقیقه خمیر را استراحت دهید.

هسته و پوست خرما‌ها را گرفته و آن‌ها را میکس یا له کنید.

خمیر را بر روی تخته پهن کنید و مقداری خرما در وسط خمیر قرار دهید و از اطراف مجدداً خمیر را گرد کنید.

سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های آماده شده را در سینی بچینید.

زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید.

سپس کمی از زرده تخم مرغ را بر روی خمیر‌ها برس بکشید و کمی کنجد بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

بعد از گذشت چند دقیقه از گرم شدن فر، سینی خمیر‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

غذالند

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار