دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۸
اگر فردی اقدام به جعل کارت پایان خدمتش کند مجرم به حساب می‌آید.

به گزارش آوای خزر، همه ما با جرم جعل آشنا هستیم و می‌دانیم که چه مجازاتی دارد؛ جرم جعل زمانی محقق می‌شود که فرد  نوشته، سند، مهر و  امضا شخص دیگری را به نام خودش بزنند و با خراشیدن دست بردن یا قلم زدن در سند اقدام به تقلب کند.

به طور کلی جعل در تمام اسناد ممکن است رخ دهد و هر فردی که سندی را جعل کند مجرم به حساب می‌آید؛ در این جرم قصد، فرید یا ضرر رساندن به دیگران را دارد و با دروغ پراکنی می‌خواهد سندی را جای سند واقعی نشان دهد.

جعل سند ممکن است در کارت پایان خدمت هم انجام شود یعنی فردی کارت پایان خدمت خود را جعل کند و به گونه‌ای نشان دهد که انگار خدمت سربازی را انجام داده در حالیکه او اصلا به سربازی نرفته و معافیت نداشته و تنها کارت پایان خدمت را جعل کرده است.

مجازات جرم جعل چیست؟

گاهی اوقات افراد برای دریافت معافیت گواهی  پزشکی را جعل می‌کنند بر این اساس اگر جعل کننده خود فرد یا جاعل باشد مجازات آنان بر طبق ماده ۵۳۸ است  به این صورت که  اگر هر کس شخصاً برای معافیت خود از خدمت اقدام به جعل کند یا توسط شخص دیگری برای فرار از خدمت دولت یا نظام وظیفه یا برای تقدیم به دادگاه گواهی پزشکی به اسم طبیب جعل کند به حبس از شش ماه تا یکسال یا به سه تا شش میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

اگر پزشک مدرک یا تصدیق نامه خلاف واقع به دیگری بدهد طبق ماده ۵۳۹ مجازات می‌شود. به این صورت که اگر پزشک یا طبیب تصدیق نامه بر خلاف واقع درباره شخصی برای معافیت از خدمت در ادارات رسمی یا نظام وظیفه یا برای تقدیم به مراجع قضائی دهد به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد و هر گاه تصدیق نامه مزبور به واسطه اخذ مال یا وجهی انجام گرفته علاوه بر استرداد و ضبط آن به عنوان جریمه، به مجازات مقرر برای رشوه گیرنده محکوم می‌شود.

لازم به ذکر است که اگر پزشک برای دادن مدرک خلاف واقع از فرد وجه یا پولی گرفته باشد باید آن مال را به عنوان جریمه پرداخت کند و هم به مجازات جعل کننده و هم مجازات رشوه گیرنده محکوم می‌شود.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار