دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
فروکش‌کردن داغی بازار روغن و طغیان قیمت شوینده‌ها
موج گرانی به شوینده‌ها رسید/ گرانی ارز شوینده‌ها را شست!
چند روزی از داغی بازار روغن نگذشته است که از روز گذشته با دست به دست شدن خبر افزایش 30 تا 40 درصدی قیمت شوینده‌ها، موج دیگری از رفت و آمدها در فروشگاه‌ها آغاز شده است.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، بازار گرانی کالاهای اساسی تمامی ندارد و پس از التهاب در بازار روغن، حالا نوبت به شوینده‌ها رسید و مردم باز هم از وحشت گرانی 30 تا 40 درصدی این مواد، به خریدهای غیرمعمول دست می‌زنند.

از روز گذشته در کنار خالی شدن قفسه‌های روغن، آرام آرام قفسه شوینده‌ها نیز خالی می‌شد، هر چند گفته شد که در استان مازندران روزانه 1000 تن روغن توزیع می‌شود اما همچنان به‌دلیل انبارهای خانگی و احتکار از سوی برخی سودجویان، قفسه‌ی روغن در اغلب فروشگاه‌ها و مغازه‌ها خالی‌ست.

در این بین، ممنوعیت فروش بالای دو بطری یا دو قوطی روغن در فروشگاه‌هایی مانند کوروش و جامبو برای حفظ تعادل در بازار جای خرسندی دارد.

دیده و شنیده شده که برخی از فروشنده‌ها روغن را در گوشه و کناری از مغازه نگه می‌دارند و تنها به مشتریان خاص خود عرضه می‌کنند، در این آشفته‌بازار واضح است که یک‌پای اقدامات نظارتی لنگ می‌زند بنابراین برای بدتر نشدن شرایط، مردم باید هرگونه تخلف که به‌معنای اخلال در بازار و به چالش‌کشیدن امنیت غذایی‌ست را به شماره 124 اطلاع دهند.

در مورد شوینده‌ها نیز از روز گذشته موج جدیدی از خریدهای مردم آغاز شده است این در حالی‌ست که گفته می‌شود شوینده به اندازه کافی تولید می‌شود اما مسوولان از گرانی ارز و مواد اولیه در پتروشیمی‌ها نیز گفته‌اند و حتی رئیس انجمن صنایع شوینده کشور در سوم آبان‌ماه جاری اعلام کرده بود که از 10 روز دیگر یعنی 13 آبان‌ماه قیمت شوینده‌ها 30 تا 40 درصد افزایش خواهد یافت.

"بختیار علم‌بیگی" گفته است که قیمت 6 محصول شامل صابون، مایع ظرفشویی، مایع دستشویی، پودر ماشین لباسشویی، شیشه پاک‌کن و خمیردندان 40 درصد، و دیگر مواد شوینده و بهداشتی نیز 30 درصد افزایش قیمت خواهد داشت.

این اظهارات و شرایط بازار ارز و تأمین مواد اولیه سبب شده است که مردم به‌ویژه دهک‌های متوسط و بالا، بیشتر به سمت انبارهای خانگی روی بیاورند. اما دهک‌های پایین همچنان به‌دلیل نداشتن توان مالی، حتی در خرید مایحتاج ضروری و روزانه خود مانده‌اند.

موضوع مسلم این است که هجوم یکباره به سمت فروشگاه‌ها و خالی کردن قفسه‌های اقلام ضروری رفتار مناسبی نیست و احتکار از سوی سودجویان نیز خلاف قانون است، فروشنده‌ها باید از فروش غیرمتعارف ممانعت کنند تا شرایط خرید برای همه یکسان باشد، ضمن آنکه علی‌رغم گران‌شدن قیمت‌ها، اما کالا به اندازه کافی تولید و عرضه می‌شود.

انتهای پیام/1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار