دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۵
معاون دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: طبق آخرین آمار ۳۰۰شرکت دانش بنیان در کل صادرات مستمر دارند که بیشترین آن در حوزه صنایع معدنی است.

به گزارش آوای خزر، مسعود حافظی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت صادرات دانش بنیان ها گفت: تعداد ۳۰۰شرکت دانش بنیان آمار رسمی صادرات دارند که این تعداد شرکت رکورد صادراتی هم داشته اند.

 معاون دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری گفت: حتی شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات هم صادرات دارند و می توان گفت بر اساس آخرین آمار ۳۰-۴۰شرکت در این زمینه صادرات داشته اند.

وی با اشاره به ترتیب حوزه های صادرات شرکتهای دانش بنیان گفت: محصولات و مشتقات شرکتهای مرتبط با صنایع معدنی، صنایع شمیایی و پلیمری، دارویی، صنایع الکترونیک و ماشین آلات پیشرفته بیشترین آمار صادرات را برای کشور رقم زده اند.

وی با بیان اینکه این صادرات بیشتر به کشورهای منطقه صورت می گیرد، گفت: این صادرات در این ایام کرونایی هم وجود دارد ولی نسبت به سالهای قبل کاهش داشته است.

به گفته حافظی، روسیه، ترکیه، هند، چین، عراق و...از جمله کشورهایی هستند که صادرات به آنها صورت می گیرد.

وی گفت: کانال‌های صادراتی مرکز تعاملات بین‌الملل متشکل از رایزنان فناوری، شرکت‌های مدیریت صادرات و کارگزاران تجاری برون مرزی است که اینها ۳ بازوی اجرایی و تسهیل کننده صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شوند.

حافظی خاطرنشان کرد: راه اندازی ۲۳ کارگزار صادراتی در کشورهای خارجی با هدف توسعه صادرات شرکت‌های دانش بنیان، گامی برای تسهیل در روند رشد صادرات دانش‌بنیان در ایران به حساب می‌آید.

به گفته وی، این ۲۰ کارگزار در بیش از ۱۸ کشور مستقر هستند و به واسطه این کارگزاران، خدمات صادراتی به شرکت‌ها ارائه می‌شود که بتوانند در آن کشور محصولات خود را عرضه کنند.

معاون کل دفتر توسعه کسب و کار بین‌الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه یافتن شریک تجاری و بازاریابی محصولات شرکت‌های دانش بنیان در کشور هدف مهم‌ترین مأموریت کارگزاران صادراتی مرکز است، عنوان کرد: ۳ کارگزار صادراتی در ترکیه و آذربایجان، ۲ کارگزار صادراتی در روسیه، ۲ کارگزار صادراتی چین، افغانستان، کنیا، مالزی، ۲ کارگزار صادراتی در اندونزی، عراق، سوریه، لبنان، عمان، هند، اقلیم کردستان، ازبکستان، بلاروس و انگلستان از سوی معاونت علمی مستقر هستند.

وی با اشاره به سایر خدماتی که شرکت‌ها از کارگزاران صادراتی دریافت می‌کنند، گفت: تحقیقات بازار، ثبت محصول، اخذ استاندارد، گرفتن شریک تجاری، ارائه تسهیلات برای حضور در نمایشگاه‌های خارج از کشور و… از جمله این خدمات محسوب می‌شوند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار