دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر میزان سبوس گیری آرد به ۱۸ درصد رسیده است که این موضوع سلامت مردم را تهدید می‌کند.

به گزارش آوای خزر، فاطمه عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار کرد: غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک از سال ۸۶ تحت یک برنامه غذایی کشوری در حال اجرا است و تمام نانوایی‌ها موظف به استفاده از آرد غنی شده برای تهیه نان مصرفی مردم هستند.

او افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت تمام کارخانه‌های تولید آرد موظف به تهیه آرد غنی شده با آهن و اسید فولیک هستند. در گذشته قرار بود که آرد نان سنگک به دلیل میزان پایین سبوس گیری آن غنی سازی نشود، اما امروزه این نوع آرد نیز باید غنی سازی شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان سبوس گیری آرد نان به ۱۵ الی ۱۸ درصد رسیده است، تاکید کرد: بر اساس آخرین نتایج بدست آمده افزایش میزان سبوس گیری آرد ارتباط مستقیمی با بروز چشمگیر بیماری‌های مختلف مانند دیابت و چاقی در بین مردم دارد.

عبداللهی بیان کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت میزان سبوس گیری آرد نباید زیاد باشد، زیرا این موضوع سبب می‌شود تا سلامتی افراد در معرض خطر قرار گیرد. آردی که میزان زیادی از سبوس خود را از دست داده سفید رنگ است و برای سلامتی مفید نیست.

او ادامه داد: کارشناسان معتقدند که سبوس موجود در آرد نان هرچند موجب تیره‌تر شدن رنگ نان می‌شود، اما برای سلامتی افراد بسیار موثر است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآوری کرد: جوش شیرین و جوهرقند که برای سلامتی افراد مضر هستند باید از فرآیند تولید نان حذف شوند، زیرا سرطان زا هستند.

 

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: سبوس گیری ، سبوس نان
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها