دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
نوشابه‌های گازدار بدون قند برخلاف ادعایی که می کنند بی‌ضرر نیستند بلکه به دلیل استفاده از قند مصنوعی، اسید فسفریک ، طعم دهنده‌های مصنوعی و کافئین و... برای سلامت من و شما ضرر دارند و چه بسا مصرف کننده به دلیل عبارت «بدون قند » از این نوشیدنی بیشتر هم استفاده کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از روزنامه خراسان ،دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه درباره مضرات نوشابه های رژیمی به ما می گوید: «به طور کلی نوشابه ترکیبات مفیدی برای بدن ندارد. در تهیه نوشابه های گازدار بدون قند، از قندهای مصنوعی استفاده می‌شود که درجه شیرینی آن‌ها از نوشابه معمولی بیشتر است و باعث افزایش استفاده از شیرینی می‌شود و دیگر ترکیبات آن‌ها هم مضر است، به‌ویژه این که در طولانی مدت مصرف شود.» اما مضرات این نوشیدنی گازدار به همین جا ختم نمی‌شود و به همین دلیل در ادامه به قند شیرین کننده این نوشابه و تاثیر آن بر سلامت می‌پردازیم :


نوشابه گازدار بدون قند، کالری، چربی، پروتئین و شکر ندارد و برای شیرین شدن به آن شیرین کننده مصنوعی اضافه می‌کنند . شیرین کننده‌ای که هنوز هم متخصصان تغذیه درباره اثرآن اختلاف نظر دارند.* حاوی اسید فسفریک است که عاملی برای پوسیدگی دندان ها شناخته می‌شود.

* نتایج تحقیقات نشان می‌دهد‌ افرادی که نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی را مصرف کرده اند نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار گرفته اند و خطر ابتلا به این بیماری کاهش نیافته است.

* مصرف این نوشیدنی خطر ابتلا به بیماری های قلبی و کلیوی را افزایش می‌دهد.

* باکتری های مفید معده را از بین می برد.

* خطر ابتلا به پوکی استخوان را هم بالا می برد.

* بسیاری از افراد نوشیدنی های گازدار بدون قند مصرف می کنند زیرا کالری کمتری نسبت به گزینه های شیرین شده با قند تأمین می کند. با این حال ، شیرین کننده های مصنوعی موجود در این نوشیدنی‌ها در واقع منجر به افزایش وزن می‌شود.

* طبق مقاله منتشر شده در «Yale Journal of Biology and Medicine” در ژوئن 2010 ، خوردن شیرین کننده های طبیعی مسیرهای پاداش غذایی را در مغز شما فعال می کند ، اما شیرین کننده مصنوعی این مسیرها را به طور کامل فعال نمی کند و این می تواند احساس نارضایتی را در شما ایجاد کند و به افزایش اشتها منجر شود، حتی اگر قبلاً کالری کافی برای روز خود خورده باشید عطر و طعم بسیار شیرین کننده شیرین کننده های مصنوعی اشتیاق به مصرف مواد غذایی شیرین را تحریک می‌کند.

* طبق تحقیقی که در آوریل 2009 در مجله «مراقبت از دیابت» منتشر شد ، افرادی که روزانه از این نوع نوشابه می نوشند 36 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سندروم متابولیک و 67 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

* نتایج نشان داد که نوشیدن یک نوشابه رژیمی در روز تقریبا خطر سکته مغزی و آلزایمر را سه برابر می کند.

راهکارهای کاهش مصرف نوشابه های گازدار

1- قبل از مصرف نوشابه آب بنوشید.

2- بطری نوشابه کوچک خریداری کنید.

3- از نوشیدنی های میوه ای سالم و شیرین استفاده کنید.

4-هر وقت احساس کردید که تمایل به نوشیدن نوشابه دارد در شما شکل می‌گیرد و زیاد می‌شود سعی کنید از فکر آن فاصله بگیرید. کارهایی مانند پیاده‌روی یا دوش گرفتن هم ممکن است به شما کمک کند حواستان پرت شود و دیگر میلی به نوشیدن نوشابه نداشته باشید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرسنجی
آیا با ممنوعیت پذیرش مسافر در استان مازندران در شرایط فعلی موافقید؟