دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱
هارشیت بانسال، پایه گذار جواهرسازی رنانی در هند، رکورد جهانی گینس برای بیشترین الماس به کار رفته در یک انگشتر را شکسته است. هارشیت اولین بار در سال ۲۰۱۸ یعنی زمانی که مشغول تحصیل در رشته ی طراحی جواهر در هند بود به فکر شکستن این رکورد افتاد.

به گزارش آوای خزر، چند سال بعد در سی اُم نوامبر سال ۲۰۲۰، شرکت هارشیت با استفاده از ۱۲،۶۳۸ قطعه الماس در یک انگشتر رسماً موفق به شکستن این رکورد شد.

انگشتر ماریگلد یا همان گل جعفری که با نام «انگشتر شکوفایی» هم شناخته می شوند، نگینی مدور به شکل یک گل پرزرق و برق دارد و مزین به هزاران الماس طبیعی ۳۸/۰۸ قیراطی است. هندی ها اعتقاد دارند گل جعفری برای آدم ها موفقیت و شانس می آورد.

کل انگشتر کمی بیش از ۱۶۵ گرم وزن دارد و هر گلبرگ این طرح گل مانند ۸ لایه، شکل منحصر به خود را دارد. هارشیت ۲۵ ساله اولین کار خود را در سال ۲۰۱۸ با یک انگشتر طلای ۱۸ قیراطی آغاز کرد.

هارشیت بانسال می گوید: «هدفم همیشه بیشتر از ۱۰ هزار الماس بود. خیلی طرح ها را در این سال ها خراب کردم تا بالاخره همه ی تمرکزم را روی این طرح بگذارم.»

اما رویای هارشیت بالاخره ماه گذشته، بعد از دریافت رکورد جهانی گینس و کسب شهرتی جهانی به خاطر ساخت این انگشتر الماس نشان خارق العاده، محقق شد.

رکورد قبلی بیشترین الماس به کار رفته در یک انگشتر هم متعلق یک جواهرسازی هندی به نام جواهرسازی هالمارک بود. این جواهرسازی انگشتری به شکل گل کاملیا مزین به ۷،۸۰۱ قطعه الماس ساخته بود./روزیاتو

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار