دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۴

به گزارش آوای خزر، دو مطالعه همزمان اثر ضد ویروسی عصاره انار را مشخص کرد. این میوه و عصاره آن از جمله پلی‌فنول‌های موجود در آن به مقاومت در برابر کرونا کمک می کند.

سایر داروهای گیاهی نیز تحت آزمایش‌های بالینی قرار دارند. در چین از همان ابتدای شیوع بیماری همه‌گیر، از داروهای گیاهی سنتی برای درمان کووید ۱۹ استفاده شده است.

عصاره انار جادو می‌کند. میوه انار برای دیابت نوع ۲، تصلب شرایین، بیماری‌های قلبی عروقی، التهاب و سرطان، کم خونی و برای سوختگی و سو هاضمه توصیه می‌شود. جای تعجب نیست که دانشمندان این گیاه را در برابر عفونت‌های مختلف امتحان کرده اند.

آزمایشات روی کشت سلولی عفونت‌ها نشان داده است که عصاره پوست انار کاملاً در برابر عفونت‌های سیستم ایمنی مقاوم است. به عقیده دانشمندان ایرانی، گیاهان فیتوبیوتیک از جمله انار، از گروه پلی فنول‌های موجود در آن- تانن‌های قابل هیدرولیز، فلاونوئیدها، آنتوسیانین‌ها و سایر موارد - از نفوذ ویروس آنفلوانزا به سلول جلوگیری می‌کنند.

محققان دانشگاه Banja Luki در بوسنی و هرزگوین، به اتفاق همکاران صربستانی، تصمیم گرفتند آزمایش کنند که آیا پلی فنول‌های عصاره پوست انار بر ضد کرونا نیز کار می‌کنند. دانشمندان با استفاده از شبیه سازی‌های رایانه‌ای دریافتند که مواد حاصل از پوست انار با هر چهار پروتئین که انتشار پاتوژن به آن‌ها بستگی دارد، برهم کنش دارند.

این ویروس از طریق پروتئین S وارد سلول بدن می‌شود به گیرنده سلولی ACE۲ می‌چسبد و سپس پروتئین از سرمین 2 (TMPRSS۲) از طریق غشا ایجاد می‌شود و آن را می‌شکند تا ایمنی بدن را در برابر کرونا افزایش دهد./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار