دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
پختن نان در خانه تجربه‌ی جذابی است که می‌تواند بسیار آرامش‌بخش باشد. ما ایرانی‌ها نان‌های متنوعی در سبد غذایی خود داریم اما خیلی از غذاهای ایرانی هستند که فقط و فقط با نان بربری تازه خورده می‌شوند.

آوای خزر/ نان بربری احتمالا پرطرفدارترین نان در ایران است. از نیمروی صبحانه گرفته تا آبگوشت و کتلت ناهار یا شام و خیلی از غذاهای دیگر، با نان بربری خوشمزه‌تر می‌شوند. این نان قدمت زیادی دارد و عضوی جدا نشدنی از فرهنگ ما است. وقتی به هر دلیلی نتوانیم بربری پیدا کنیم باید خودمان دست به کار شویم و این نان خوشمزه را تهیه کنیم.

 

در اینجا فوت و فن تهیه نان بربری در فر را به شما آموزش می‌دهیم طرز تهیه نان در خانه

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آرد نان فانتزی، لواش یا بربری: ۵ پیمانه
  • سبوس: ۴ قاشق غذاخوری
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: یک سوم پیمانه
  • آب ولرم: دو و نیم پیمانه
  • نمک: ۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه نان بربری

روش تهیه خمیر مایه فوری

۱.
مایه خمیر فوری را با شکر و نصف پیمانه آب ولرم مخلوط کنید تا مایه خمیر حل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و پف کند.

طرز تهیه خمیر نان

۲.
وقتی مایع خمیر فعال شد، آن را در ظرفی بزرگ بریزید و نمک، ۲ قاشق غذاخوری از روغن و ۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید.

طرز تهیه بربری فانتزی

۳.
حالا آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. میزان آرد متغیر است و نسبت به نوع آرد شما ممکن است کمی بیشتر یا کمتر به آرد احتیاج داشته باشید، پس با احتیاط آرد اضافه کنید.

طرز تهیه نان بربری گرد

۴.
وقتی خمیر شما مانند تصویر شکل گرفت اما هنوز چسبنده بود، کمی آرد روی تخته یا میز کار بریزید و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید. در حین ورز دادن مابقی روغن و در صورت لزوم، کمی آرد را به خمیر اضافه کنید. دقت کنید که با ورز دادن حالت کشسانی خمیر بیشتر می‌شود و چسبندگی آن تا حدودی برطرف می‌شود. می‌توانید حین ورز دادن خمیر را روی میز کار بکوبید تا زودتر به حالت انسجام و کشسانی برسد.

طرز تهیه نان بربری روغنی

۵.
زمانی که خمیر لطیف و ابریشمی شد، آن را داخل ظرف چرب شده قرار دهید، روی آن را خوب بپوشانید و در یک جای نسبتا گرم بگذارید تا برای یک تا دو ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

نان بربری خانگی

۶.
برای درست کردن لعاب نان بربری، نصف پیمانه آب را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. سپس لعاب را از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید.

طرز تهیه نان بربری با خمیر ترش

۷.
خمیر را به دو چانه مساوی تقسیم کنید. کف سینی فر را مقداری سبوس یا آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت یک سانتی‌متر به شکل بیضی روی سینی فر باز کنید. سپس از لعاب آماده شده را روی خمیر بمالید.

طرز تهیه نان بربری

۸.
با فشار دست شیارهایی روی نان ایجاد کرده و در آخر روی نان کنجد بپاشید. نان را به مدت ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید و حرارت بالا و پایین را به همراه فن قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، خمیر پخته و روی آن طلایی می‌شود.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کیک و شیرینی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار