دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۸۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۷
براساس تحقیق انجام شده از سوی دانشگاهیان توکیو و هنگ‌کنگ، موج دوم شیوع بیماری عالم‌گیر کووید-۱۹ بر بهداشت روانی مردم در ژاپن تاثیر گذاشته و نرخ خودکشی در میان زنان و کودکان سر به فلک گذاشته است.

به گزارش آوای خزر، نرخ خودکشی در ژاپن، در ماه‌های ژوئیه و اکتبر ۱۶ درصد افزایش داشت در حالی که طی موج اول شیوع این ویروس کاهش قابل توجهی داشت چرا که دولت به مردم کمک‌ مالی می‌کرد. 

 

طی موج اول شیوع این بیماری بین فوریه و ژوئن ۲۰۲۰ نرخ خودکشی ۱۴ درصد کاهش یافت چرا که نه تنها دولت به شهروندان یارانه ارائه کرده بود، ساعات کاری را نیز کاهش داده و مدارس را تعطیل کرده بود. 

 

نرخ خودکشی در ماه‌های ژوئیه و اکتبر در ژاپن در مقایسه با همین مقطع در سال گذشته افزایش داشته است، در کشوری که یکی از بالاترین آمار خودکشی را در جهان دارد. 

 

نویسندگان این تحقیق که در نشریه «نیچر هیومن بیهویر» منتشر شده، گفتند: «برعکس شرایط اقتصادی عادی، بیماری عالم‌گیر جاری به نحوی نامتناسب بر سلامت روانی کودکان، نوجوانان و زنان (به ویژه بانوان خانه‌دار) تاثیر گذاشته است.» 

 

به گزارش ایندیپندنت، خودکشی یکی از مشکلات دیرینه دولت ژاپن است. در سال ۲۰۱۶، آمار مرگ با خودکشی این کشور ۱۸.۵ درصد برای هر صد هزار نفر بود که تنها بعد از کره جنوبی قرار دارد. 

 

آمار دولت از ماه نوامبر ۲۰۱۶ تا اکتبر ۲۰۲۰ نشان می‌دهد خودکشی در میان کودکان در موج دوم شیوع این بیماری در مقایسه با دیگر مقاطع در این بازه زمانی بعد از تعطیلی مدارس ۴۹ درصد افزایش داشته است. 

 

تاثیر این بیماری عالم‌گیر به طور عمده در میان زنان و کودکان دیده می‌شود چرا که آمار خودکشی در میان زنان ۳۷ درصد و در میان کودکان و نوجوانان ۴۹ درصد افزایش داشته است. 

 

بنابر یافته این تحقیق، زنان از همه بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته‌اند که احتمالا به دلیل افزایش فشار بر مادران شاغل و افزایش گزارش‌های خشونت خانگی است./جام نیوز

انتهای پیام/1005

برچسب ها: کووید-۱۹ ، کرونا ، ژاپن ، خودکشی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار