دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
رئیس اداره آموزش اداره کل استاندارد مازندران تسهیل در فرایند واردات و صادرات محصولات از جمله برنج را به معنای عدول از ضوابط مقررات استاندارد ندانست و گفت: فاکتورهایی که در سلامت فراورده تاثیرگذار است به هیچ وجه در استانداردها کم یا زیاد نخواهد شد.

به گزارش آوای خزر، سیدرضا حجازیان درباره واردات برنج خارجی و استاندارد این محصولات اظهار داشت: سازمان استاندارد بر کیفیت محصولات و فرآورده هایی که مشمول استاندارد اجباری است نظارت دارد.

وی درپاسخ به اینکه آیا ضمانت اجرایی برای استاندارد برنج وارداتی وجود دارد، گفت: درباره استانداربرنج باید دانست که در فواصل زمانی با خرد جمعی مورد بازنگری قرار می گیرد.

رئیس اداره آموزش اداره کل استاندارد مازندران کاهش ضریب استاندارد برنج های وارداتی را در سلامت محصول بی تاثیر دانست و گفت: در مبادی ورودی براساس تصمیمات بالادستی، فرآورده های وارداتی پایش و بازنگری می شود و ملاک استاندارد برای سنجش صرفا استانداردهای ملی است.

وی ادامه داد: درباره فرآورده برنج استاندارد ملی ۱۲۷ وجود دارد و کاهش ضریب استاندارد درباره درجه بندی و افت کیفیت محصول است و محصول برنج در آزمایشگاه ها پایش و ارزیابی می شوند.

بیش از یک میلیون تن برنج در مازندران تولید می شود و واردات بی رویه برنج از چالش ها و دغدغه هر ساله فراروی برنج کاران است.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار